kantoor, printers, printen, bedrijf, xerox, printer kopen, print solutions, multifunctional, copy, print, scan, laserprinter, digitaal drukken

Thuiswerken – ben je al volledig geïnstalleerd ?

Van kantoor naar thuiswerken

Huidige maatregelen 

In het kader van de getroffen Covid-19 maatregelen door het crisiscentrum, wordt thuiswerken al snel tot standaard verheven.  Noodgedwongen en in snel tempo omarmen we de beschikbare technologie, die ons in staat stelt de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk weer op te pakken.  Vandaag mogen we stellen dat deze richtlijn zeer goed wordt opgevolgd. 

Digitale transformatie

Een gezondheidscrisis als stuwkracht achter de digitale transformatie, een zegen voor de technologie bedrijven.   Het gebruik van videoconference, een virtuele lunch als een virtuele afscheidsdrink behoren voortaan tot ons dagelijks werkpatroon.  In dit transformatie traject wordt in de meeste gevallen de printer een beetje over het hoofd gezien, moeten we nog wel iets op papier zetten ?

Intelligente werkplek assistent

Je printer als deel van een moderne en slimme werkplek.  Je printer is geen losstaand gegeven, maar maakt integraal deel uit van je werkplek. En die werkplek is vandaag mobieler en flexibeler.  Allerhande software en apps op je tablet, je telefoon of je pc zorgen voor een verhoogde productiviteit, terwijl papieren dossiers plaatsmaken voor digitale documenten in de cloud.  

Vandaar dat je printer in staat moet zijn te printen en te scannen – van en naar de cloud, dat spreekt voor zich. Dat alles gebeurt steeds onder de hoogste beveiliging van je gegevens en je apparatuur. Je printer is meer waard vandaag, het is een slimme assistent voor je volledig uitgeruste home office.

 

Nog snel een “slimme assistent”  nodig, we nemen graag contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.