Print Security

veilig beheer van uw printer, kopieertoestel en multifunctional

Zelfs wanneer u maar één printer of multifunctional hebt, is het belangrijk het toestel te beheren als een goede huisvader.

Upgrade regelmatig uw firmware

De firmware, software die in hardware is geprogrammeerd moet u regelmatig upgraden. Nieuwe firmware geeft uw printer meer mogelijkheden, maakt het toestel performanter en veiliger of haalt er een aantal bugs uit.  Via Secure Device zorgen wij ervoor dat uw toestel voldoet aan de vooropgestelde veilige configuratie.

Software voor het veilig beheer van printers en multifunctionals

U kunt dit beheer dankzij Secure Fleet op een geautomatiseerde manier in eigen handen nemen. We bieden u hiervoor de juiste tools aan waarmee u efficient en effectief aan de slag kan. Wilt u het beheer liever niet in eigen handen? Dan kunt u rekenen op de persoonlijke service van XsolveIT Welkom Desk.

Print management als basis voor veilige documenten

Van zodra uw omgeving of beter de infrastructuur aan alle eisen voldoet, kan u een stap verder gaan in de beveiliging van uw bedrijfsinformatie, namelijk het beheer van uw documenten.  Met Secure Document heeft u toegang tot een dienstverlening die zorgt dat u op alle momenten controle heeft over wat, wie, waar en hoe geprint, gekopieerd en gescand heeft. Uw cruciale bedrijfsinformatie blijft in uw handen.

De integriteit van uw documenten beheren

Als laatste stap in ons Secure Framework bieden we u de mogelijkheid om zelfs te waken over de integriteit van uw document.  De inhoud van uw documenten op een intelligente manier beheren en bewaken om malafide acties zoals verzending, printen en kopieren aan banden te leggen.  Met Secure Content gaan we notificaties zetten op het printen en kopieren van documenten van zodra er bepaalde strings of woordcombinaties in het document voorkomen.

XsolveIT Welkom Desk, de helpdesk van XsolveIT

De spil van bovenstaande services is de XsolveIT Welkom Desk uitgebouwd met gespecialiseerde medewerkers die u persoonlijk verder helpen. Afdrukstoringen, scanproblemen, extra toner, upgrades, beveiliging: via één telefoonnummer en één mailadres helpen we u persoonlijk verder. Op de support pagina vind je bovendien heel wat extra informatie en demonstratievideo’s om meer uit uw Xerox toestel te halen.

Meer weten over het veilig beheer van uw printer, kopieertoestel of multifunctional? Contacteer onze Welkom Desk.

Wil u meer weten over Print Security ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.