Print Security

veilig beheer van uw printer, kopieertoestel en multifunctional

Zelfs wanneer u maar één printer of multifunctional hebt, is het belangrijk het toestel goed te beheren als een goede huisvader.

Upgrade regelmatig uw firmware

De firmware, software die in hardware is geprogrammeerd moet u regelmatig upgraden. Nieuwe firmware geeft uw printer meer mogelijkheden, maakt het toestel performanter of haalt er een aantal bugs uit.

 

Software voor het veilig beheer van printers en multifunctionals

U kunt dit beheer dankzij Device Security in eigen handen nemen. We bieden u hiervoor de juiste tools aan waarmee u vlot aan de slag kan. Wilt u het beheer liever niet in eigen handen? Dan kunt u rekenen op de persoonlijke service van XsolveIT Welkom Desk.

 

XsolveIT Welkom Desk, de helpdesk van XsolveIT

Bij XsolveIT hebben we voor onze klanten een eigen helpdesk uitgebouwd met gespecialiseerde medewerkers die u persoonlijk verder helpen. Afdrukstoringen, scanproblemen, tekort aan toner, upgrades…: via één telefoonnummer en één mailadres helpen we u persoonlijk verder. Op de support pagina vindt je bovendien heel wat extra informatie en demonstratievideo’s om meer uit uw Xerox toestel te halen.

 

Support Assistant app: snel weer printen, kopiëren en scannen

Onze Welkom Desk kan storingen vanop afstand oplossen via de telefoon of door het scherm over te nemen. In dat geval hoef je geen halve dag op een technicus te wachten. Een ander alternatief is de installatie van de Support Assistant app op uw kopieertoestel, een app waarmee u verbruiksartikelen via uw kopieertoestel bestelt.

Meer weten over het veilig beheer van uw printer, kopieertoestel of multifunctional? Contacteer onze Welkom Desk.

SECURITY AUDIT

DEVICE SECURITY

SUPPORT ASSISTANT

FLEET MANAGEMENT PORTAAL

Wil u meer weten over Print Security ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.