Xerox® Workflow Central Platform

Artificiële Intelligentie (AI) in de praktijk

Onbegrensde productiviteit waar je ook werkt !

Werk wordt nooit nog hetzelfde. Het wordt misschien wel beter dan ooit.

Wat staat er nog in de weg om je job te doen ? Dagelijks zijn er uitdagingen die het werk vertragen of zelfs stopzetten.

Belangrijke maar te lange rapporten die meer tijd vragen, dan je middagpauze.  Handgeschreven nota’s die niet duidelijke leesbaar zijn en dienen gedeeld te worden.  Bestanden in onbruikbare formaten of onverstaanbare talen.  Confidentiële informatie die je maar gedeeltelijk kan delen maar hoe.  De lijst wordt alsmaar langer….

Deze dagelijkse uitdagingen frustreren je, nemen teveel tijd in beslag en zorgen dat je niet voldoende tijd kan besteden aan de belangrijke zaken op je werk.

Documenten moeten net productiviteit bevorderen, niet omgekeerd.  Daarom biedt Xerox® Workflow Central Platform je de extra POWER om deze uitdagingen dagelijks op al je toestellen – van pc, mobiel als je Xerox® Multifunction Printer (MFP) – te faciliteren.

De wondere wereld van workflow

Locatie, taal, gebrek aan tijd, file type en andere dagelijkse uitdagingen zijn niet langer een sleur om je job goed uit te voeren.  Door de eenvoudige workflows van Xerox Workflow Central krijg je nu de tools om je job werkbaar te houden en jij terug in controle bent van je werkdag !

Converteren naar Audio

Loop jij ook geregeld achter de dingen aan ? Converteer nu uw documenten in een audio-file, die je kan beluisteren waar en wanneer je zelf wil.

Of je nu een multi-tasker bent of  gewoon de voorkeur geeft aan luisteren in plaats van lezen, vanaf nu kan het zeer eenvoudig.  Steek je oortjes in en druk gewoon op “productiviteit”

Converteer naar MS Office formaten

Laat het verkeerde formaat je niet langer parten spelen.  Converteer pfd’s, papier en beelden in een bewerkbaar digitaal Microsoft Office formaat.

Geen tijdsverspilling meer met hertypen of hertekenen van een document.

Handgeschreven naar digitale tekst

Op zoek naar een manier hoe je je papieren nota’s eenvoudiger kan doorsturen naar je medewerkers ?

Converteer ze in bruikbare, editeerbare digitale files, die je gemakkelijk kan lezen en doorgeven.

Samenvatting

Teveel woorden en te weinig tijd ? Haal de belangrijkste speerpunten uit een lang rapport of document door middel van een samengevatte versie.

Spendeer minder tijd met het doornemen van een lijvig document en meer tijd aan de actiepunten.  Geen overflow van informatie meer, enkel inzichten.

Confidentiële informatie

Nu zie je het, nu weer niet of beter zij niet meer.  Zeg vaarwel aan het tijdrovende proces om confidentiële informatie uit documenten te halen.

Verberg confidentiële informatie of informatie in het kader van de GDPR wetgeving door gebruik te maken van Artificial Intelligence (AI) die bepaalde woorden of zinconstructies kan verwijderen.

Vertalen

De ene taal als input, de andere als output.  Instant vertaling in een handomdraai.

Een snellere manier om je document te vertalen met behoud van je layout.  De vertaalengine gebruikt state-of-the-art technologie om de vertaling uit te voeren in 40 verschillende talen.

Samenvoegen

Meer files betekent niet altijd meer problemen. Breng ze samen, tot wel 5 files in één.

De verschillende formaten mogen je niet afschrikken.  Combineer eenvoudig een of meerdere MS word files met een Excel bestand en enkelen PDF’s in één document.

Productiviteit in overdrive door te opteren voor pre-gedefineerde workflows.

AI in de praktijk

Alles gaat over automatisering, elimineren van extra stappen en de juiste link leggen met andere workflows.  Een combinatie van workflows moeten even flexibel zijn als de manier waarop je vandaag werkt, het moet nu !

Samenvatting + Audio

Verschillende documenten samenvoegen en ze daarna omzetting in een podcast !

Vertaal + Samenvatting

Haal de belangrijkste punten uit je verslag en zet ze direct in een taal naar keuze

Gebruik Preset Workflows

Selecteer uit 10 verschillende pre-set combinaties.

Bewaar je voorkeuren

Bewaar alles met 1-click workflow en deel met je team.

Beveiliging is de norm

Gehost op het Microsoft Azure platform, zorgt Workflow Central voor een veilige werkomgeving en beschermt uw data en uw documenten.

In 1-2-3 aan de slag, zelfs op de MFP.

Of het nu op een mobiel device, laptop of een MFP is het gebruik van Workflow Central is intuitief en eenvoudig. Ongeacht je apparaat of locatie, je hebt altijd een beveiligde toegang tot de tool, 24 7/7.

Meer informatie over andere Apps ?

Meer informatie over Wokflow Central ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.