Advisory Council

XsolveIT is Xerox Platinum Partner en lid van de European MPS Advisory Council.

Maar wat betekent dit voor u?

XsolveIT heeft enerzijds de flexibiliteit en de marktkennis van een lokale onderneming en steunt anderzijds op de technologische expertise van een wereldspeler op het vlak van documentbeheer: Xerox. XsolveIT is bijzonder trots om al jarenlang het label Xerox Platinum Partner te mogen dragen. We zijn minstens even fier op ons zitje in de European MPS Advisory Council. Maar hoe helpen wij u hiermee?

Topklasse service

De status Xerox Platinum Partner betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen die Xerox stelt, ook op het vlak van service. Om deze accreditatie te behouden, volgen onze verkoopmedewerkers en technici jaarlijks opleidingen bij Xerox. Ook onze website wordt regelmatig gescreend. Kortom: wanneer u samenwerkt met een Platinum Partner, gaat u in zee met een partij die gegarandeerd topklasse dienstverlening biedt. Hij biedt u bovendien de breedste selectie uit het gamma producten en diensten van Xerox. Zo is uw bedrijf klaar voor elke uitdaging, vandaag en morgen.

Uw noden rechtstreeks aangekaart bij Xerox

Naast Xerox Platinum Partner is XsolveIT ook het enige Belgische lid van de European MPS Advisory Council. De leden van deze adviesraad wonen internationale meetings bij om proactief te spreken over Xerox-oplossingen. Ze reflecteren over de noden in de markt en over toekomstgerichte oplossingen, maar ook over punten die voor verbetering vatbaar zijn. Voor u betekent dit dat wij dichtbij de bron zitten. We zijn snel op de hoogte van innovaties die nuttig zijn. We laten ook uw stem horen tijdens besprekingen over de technologische roadmap.
Dankzij deze wisselwerking tussen het lokale en het internationale bieden wij u de beste service. Erkend door Xerox, op maat van uw kmo.

Meer weten over wat XsolveIT voor u kan betekenen ? Neem hier contact.