ONZE MOBILE- & CLOUDSERVICES

ZORGELOOS PRINTEN: HOE, WAAR EN WANNEER JE WIL !

Waarom zou je nog op kantoor aanwezig moeten zijn om documenten te scannen of te printen – en waarom zou je alleen kunnen printen via je laptop? Ontdek hieronder hoe XsolveIT en Xerox jou kunnen helpen aan een printsysteem dat werkt voor jouw bedrijf – hoe, waar en wanneer je ook werkt.

PRINTEN VIA DE CLOUD?

DA'S PRINTEN WAAR EN WANNEER JE WIL!

Altijd van overal kunnen printen – praktisch klinkt dat alleszins wel! Maar hoe verloopt zoiets concreet?

Het principe is simpel: wanneer jij besluit te printen, worden je printopdrachten doorgestuurd naar de cloud. De opdracht komt terecht in een wachtrij tot je jezelf identificeert aan een printer en je afdruktaak bevestigt.

Je kan dus van eender waar en wanneer ook printopdrachten versturen en op iedere printer die je credentials herkent je documenten printen of uit de wachtrij halen en verwijderen. Werk je bijvoorbeeld in verschillende vestigingen met je bedrijf? Dan heb je maar één ID nodig om overal te kunnen printen.

MOBILE PRINTING:

FLEXIBEL PRINTEN EN SCANNEN VANOP JE SMARTPHONE, TABLET OF LAPTOP

Werk jij ook zowel van thuis als van op kantoor? Dan heb je liefst dat je ook kan printen en scannen vanaf beide locaties. Of misschien wil jij wel snel een document scannen terwijl je bij een klant bent?

Via één simpele Xerox-app kan dit heel eenvoudig. Door jouw app en een stukje software op je printer in jouw Xerox-cloud te verbinden met elkaar kan je print- en scanopdrachten doorgeven van elk gewenst toestel – waar je ook bent!

HÉLEMAAL ONTZORGD:

HET VOORDEEL VAN CLOUD EN MOBILE PRINTING MET XSOLVEIT EN XEROX

Ervoor zorgen dat jij je kan focussen op je core business zonder je bezig te houden met print- of scanvragen: daar gaan we voor. Wanneer je via de cloud werkt, nemen wij daarom het onderhoud van je lokale servers volledig van je over.

Je kan er dan ook op vertrouwen dat je gegevens veilig blijven in een up-to-date en voortdurend hernieuwde architectuur. Je bespaart daarmee op tijd, geld én inspanningen.

MET XEROX BEN JE ALTIJD WERELDWIJD VERBONDEN

FLEXIBEL PRINTEN EN SCANNEN VANOP JE SMARTPHONE, TABLET OF LAPTOP

Ondertussen is er een wereldwijd netwerk van geconnecteerde, publiek beschikbare printers. Of ze nu in New York zijn of via 4G verbonden op een werf in Dubai: je medewerkers kunnen een printopdracht naar de cloud sturen via hun mobile device
of laptop. Vervolgens lokaliseren ze een aangesloten printer in de buurt. Daar maken ze zich bekend bij het toestel en de prints rollen uit de machine. Voor zowel de gebruiker als de eigenaar van de printer is de veiligheid gegarandeerd. Toestel en device zijn immers geregistreerd en gekend bij Xerox. Bovendien verloopt de opdracht via de cloud van Xerox en blijft het netwerk waarin de printer zich bevindt, volledig afgeschermd.

WAAROM XSOLVEIT

SERVICE, COMFORT EN ERVARING

  • We staan altijd voor jou klaar

  • Je wordt geholpen met de glimlach – daar mag je op rekenen

  • Onze expertise, ervaring & knowhow maken hét verschil

  • Je geniet van Xerox- en andere oplossingen op jouw maat

KUNNEN WE JE ERGENS MEE HELPEN

EEN PROBLEEM, VRAAG OF SUGGESTIE? WE HOREN HET GRAAG!

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.