Mobile & Cloud

het nieuwe normaal.

Cloud printing 

Steeds meer kmo’s kiezen ervoor om hun IT-infrastructuur te verhuizen van on-premise naar de clouden dus ook de printserver. Maar hoe werkt dat dan ? 

Je printopdrachten worden via je pc doorgestuurd naar de cloud. Die opdracht parkeer je in de wachtrij tot je je zelf identificeert aan een printer en je afdruktaak bevestigt. Je kan eender waar en wanneer ook printopdrachten doorsturen en op iedere printer die je credentials herkent je documenten printen of uit de wachtrij halen en verwijderen.  

Zorgeloos printen via de cloud met Xerox 

Via de cloud werken heeft als voordeel dat je zelf niet meer hoeft in te staan voor de installatie en het onderhoud van lokale servers. Die taken nemen wij van je overJe kan er ook op vertrouwen dat je gegevens veilig blijven in een up-to-date en voortdurend gemonitorde architectuurJe bespaart tijd, geld en inspanningen. Dankzij printen via de cloud van Xerox kan je je volop richten op je core business.  

Mobile printing: printen en scannen waar en wanneer je wil 

We worden steeds mobieler en flexibeler in onze manier van werken. De trend om te kunnen werken waar en wanneer we willen is het nieuwe normaal.  We werken een aantal dagen van thuis en gaan een aantal dagen per week naar kantoor. Ook wat printen en scannen betreft kan je niet achterblijven.  Verregaande flexibiliteit wordt de norm.  Een logisch gevolg is dat je overal vlot kan printen en scannen. Ook op een toestel dat in een netwerk staat waar je geen toegang tot hebt. Met Xerox kan dit heel eenvoudig. Met een applicatie op je device van waaruit je print en een stukje software op de printer kan je via de cloud van Xerox printen en scannen alsof je je in je eigen netwerk bevindt. 

Verover de wereld met Xerox 

Ondertussen is er een wereldwijd netwerk van geconnecteerde, publiek beschikbare printers. Of ze nu in New York zijn of via 4G verbonden op een werf in Dubai: je medewerkers kunnen een printopdracht naar de cloud sturen via hun mobile device of laptop. Vervolgens lokaliseren ze een aangesloten printer in de buurt. Daar maken ze zich bekend bij het toestel en de prints rollen uit de machine. Voor zowel de gebruiker als de eigenaar van de printer is de veiligheid gegarandeerd. Toestel en device zijn immers geregistreerd en gekend bij Xerox. Bovendien verloopt de opdracht via de cloud van Xerox en blijft het netwerk waarin de printer zich bevindt, volledig afgeschermd.

Wil u meer weten over Cloud Printing ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.