Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

Helpdesk

XsolveIT Helpdesk

XsolveIT Welkomdesk Team

Welkom op de algemene pagina van de XsolveIT Helpdesk.

De XsolveIT Helpdesk is het hart van onze organisatie.

Een team van agenten staat dagelijks van 8.30u tot 17.30u persoonlijk ter uwer beschikking om alle vragen te beantwoorden.

Op deze pagina kan u de klok rond – 24/7 – instructie of demonstratie videos raadplegen, die u kunnen helpen om de beschikbaarheid van uw Xerox toestel verder te optimaliseren.

Via de knop “Xerox Support Channel” komt u terecht op het Xerox Channel – YouTube channel waar er per type toestel korte operationele filmpjes ter beschikking staan, die u wellicht direct verder kunnen helpen met uw vraag.

We hebben voor u reeds een selectie gemaakt van de meest voorkomende toestellen, waar we de instructie videos hebben verzameld.

Daarenboven bieden wij u de mogelijkheid om via de knop  “Live Support” onder toeziend oog van één van onze agenten uw toestel vanop afstand over te nemen.  Op deze manier vereenvoudigen we het proces om het opgetreden euvel of vraag zo snel mogelijk op te lossen zonder te moeten wachten op een fysieke interventie van een technieker.

Telefonisch bereikbaar op 03 77 888 10 of via helpdesk@xsolveit.be

XsolveIT Helpdesk – Eén aanspreekpunt, één centrale hub van informatie, dat resulteert in directe communicatie en snelle reactietijd.

Instructie video's

Stel uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.