Support corner

Op deze pagina kan u de klok rond – 24/7 – instructie of demonstratie videos raadplegen, die u kunnen helpen om de beschikbaarheid van uw Xerox toestel verder te optimaliseren.

Via de knop “Xerox Support Channel” komt u terecht op het Xerox Channel – YouTube channel waar er per type toestel korte operationele filmpjes ter beschikking staan, die u wellicht direct verder kunnen helpen met uw vraag.

We hebben voor u reeds een selectie gemaakt van de meest “recente toestellen” en de “meest voorkomende vragen” waarvoor we de instructie-videos hebben verzameld.

Daarenboven bieden wij u de mogelijkheid om via de knop  “Live Support” onder toeziend oog van één van onze agenten uw toestel vanop afstand over te nemen.  Op deze manier vereenvoudigen we het proces om het opgetreden euvel of vraag zo snel mogelijk op te lossen zonder te moeten wachten op een fysieke interventie van een technieker.

Telefonisch bereikbaar op 03 77 888 10 of via helpdesk@xsolveit.be

De meest voorkomende vragen (FAQ)

xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey, xerox workcentre

SCANNING

Scan to file, of scannen naar een folder op het netwerk of op je pc, de belangrijkste vragen met betrekking tot het gebruik van de scanner van uw Xerox multifunctional worden hier beantwoord aan de hand van een verzameling instructievideos op ons youtube kanaal.

EMAIL

Hoe configureer ik mijn multifunctional om email te versturen ? Van opzet van de email account over configuratie van uw adressenboek tot gebruik, allemaal handig uitgelegd in deze reeks instructievideos op ons youtube kanaal.

AFDRUKKWALITEIT

Een probleem met de afdrukkwaliteit, meestal te verhelpen door het vervangen van een verbruiksproduct.  Hoe vervang ik mijn belt cleaner, een transfer roll, een waste toner basket of een fuser.  Hoe maak ik het best mijn glasplaat proper, allemaal in deze reeks instructievideo op ons youtube kanaal.

PAPIERSTORING

Een papierstoring zorgt voor veel ellende, volg deze instructievideos op ons youtube kanaal en ondervindt zelf hoe eenvoudig een storing kan worden opgelost of verholpen.

SECURITY

Alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot de veiligheid waarmee u Xerox toestel print, kan u terugvinden via deze link, het omvat alle certificaten en alle xerox security bulletins van de beschikbare producten.

Instructie video's - recente toestellen

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.