Groenere printers en scanners bij XsolveIT

Je denkt misschien dat duurzaamheid en printbeheer niet samengaan. Maar dat is niet zo. Integendeel, door je printbeheer bewuster aan te pakken, draag je bij aan een betere wereld. Bij XsolveIT en Xerox zitten we niet stil. We ontwikkelen voortdurend milieuvriendelijke oplossingen. Ontdek wat we je nu al bieden voor een groener printbeleid. En hoe onze zorg voor de planeet perfect samenvalt met onze andere waarden: persoonlijkheid, professionaliteit en innovatie.

Duurzame scanners en printers: een kwestie van persoonlijkheid

Als ondernemer wil je dat er naar je geluisterd wordt. Dat begrijpen we helemaal. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om met je mee te denken. Ze hebben aandacht voor je wensen, brengen proactief ideeën aan en lossen eventuele problemen snel en vakkundig op. Ook als je duurzaamheid en groen ondernemen belangrijk vindt!

Bij XsolveIT krijg je hulp bij elke stap van je printbeheer. Ook je bekommernissen om het milieu en je reputatie als groene onderneming liggen ons nauw aan het hart. Reken dus maar op een betrouwbare partner die je printbeheer verbetert en verduurzaamt.

Groen en professioneel scannen, kopiëren en printen

Tijd, geld en moeite besparen? Dat willen we allemaal. Als je daarmee dan ook nog je ecologische voetafdruk verkleint, dan kan het niet meer op! Met de Managed Print Services maak je het waar. Breng je huidige printsituatie in kaart, stel een printstrategie op en voer deze uit om vervolgens je hele printerpark te beheren. Dat bedoelen wij met Managed Print Services!

Maak gebruik van moderne en energiezuinige toestellen. Word je bewust van hoe vaak en hoeveel je print en kopieert. En zorg ervoor dat je altijd net genoeg verbruiksartikelen hebt voor je printers. Geen voorraden aanleggen of overbodige toners weggooien én alleen betalen voor wat je gebruikt: dat is duurzaam én efficiënt. Slim dus!

Innovatie en duurzaamheid lopen synchroon

Til je printbeheer naar een hoger niveau met Xerox ConnectKey. Deze innovatieve technologie maakt van je printer, kopieerapparaat of scanner een slimme werkplekassistent die je workflow efficiënter en duurzamer maakt.

Met Xerox ConnectKey koppel je duurzaamheidstoepassingen zoals data-opslag in de cloud en Managed Print Services aan een betere workflow en de automatisering van administratieve processen. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om je ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook de efficiëntie op de werkvloer vaart er wel bij.

Een paar voorbeelden: sla je documenten bij het scannen direct op in de cloud. Voordeel: sneller werken en minder papier vereist. Je kunt ook je printer of scanner op afstand bedienen via je mobiele apparaat. Zo faciliteer je thuiswerk. Gevolg: minder verkeer op de weg. Ooit gedacht dat je door een ander printbeleid rechtstreeks invloed kon hebben op de CO2-uitstoot?

Maak ook gebruik van de ingebouwde apps om je printbeheer te optimaliseren en te beveiligen. Met Xerox ConnectKey bent je klaar voor de toekomst van het printen, scannen en fotokopiëren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: ook in jouw voordeel!

Duurzaam denken en verantwoord ondernemen zijn vaste waarden geworden in het bedrijfsleven. Ook de consument stelt op dat gebied steeds hogere eisen. En dat juichen we bij XsolveIT toe.

Werk met XsolveIT en Xerox aan een duurzaam printbeleid en geef invulling aan je streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat straal je ook uit als bedrijf. Je laat zien dat je geeft om het milieu en de samenleving, en dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Wil je meer weten over hoe wij je helpen om je printbeheer te verduurzamen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan voor je klaar: voor jouw bedrijf en voor onze planeet.