XsolveIT Padel Cup 2024

Onder het motto : “een gezonde geest in een gezond lichaam”  organiseert XsolveIT Padel Cup 2024.

 

Vanaf de start van The Padel Point in Sint-Niklaas in 2021 zijn wij direct meerjarige GOLD partner geworden.  Naast een financiele ondersteuning van de club draagt één van de zes velden ook onze naam en is het ook een beetje onze thuisbasis geworden.  Ondertussen is the Padel Point een begrip geworden in de regio waar een stevige competitieve geest heerst die geregeld wordt opgefluisterd met zakelijke events.

Als XsolveIT besteden we veel aandacht aan de work-life balans.  Onder het motto : “een gezonde geest in een gezond lichaam” streven we naar een harmonieus samengaan van niet alleen onze medewerkers maar ook iedereen in onze samenleving.

De combinatie van sport, vrije tijd en professioneel bezig zijn moeten hand in hand gaan, daarom vinden we het belangrijk om lokale sportinitiatieven te ondersteunen, in alle vormen.

Ondertussen beginnen we aan onze derde editie van de XsolveIT Padel Cup.

Een klein tornooi waarin onze klanten, leveranciers en relaties het tegen elkaar opnemen in een competitief sportief event.  Een beetje competitie mag er zijn maar vooral het feit dat we samen een leuke namiddag doorbrengen.

Het event wordt dat ook afgesloten met een heerlijk BBQ en uiteraard de prijsuitreiking.

De vorige edities waren alvast een groot succes en we rekenen ook nu weer op een straaltje zon en een grote opkomst.

 

Wanneer : Donderdag 13 juni 2024 vanaf 15u30

Waar : The Padel Point in Sint-Niklaas, Gentsebaan 68