Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

Welkom bij XsolveIT

de grootste Xerox Platinum Partner van België

XsolveIT bedient dagelijks bijna 4000 klanten, die meer dan 500 miljoen prints maken over een park van ongeveer 7000 machines.  Wij heten U alvast van harte Welkom.

De dienst naverkoop is wellicht de belangrijkste factor in het beslissingproces naar nieuwe technologie.  Het feit dat uw investering optimaal rendeert, heeft in eerste instantie te maken dat deze volledig is afgestemd op uw huidige en toekomstige behoeften. In tweede instantie volgt dan het implementatie proces bestaande uit levering, installatie, opleiding, ingebruikname en optimalisatie van uw dagelijkse werkzaamheden.

Als klant van XsolveIT heeft U de toegang tot het Xerox Welcome Center, waar u terecht kan voor de technische ondersteuning en de verbruiksartikelen, maar daarnaast heeft U ook toegang tot de XsolveIT Helpdesk.

De XsolveIT Helpdesk, werkend vanuit Sint-Niklaas, staat in voor de goede gang van zaken met betrekking tot de aanlevering van toner, opvolging van bestellingen van verbruiksartikelen en lopende verzoeken tot technische ondersteuningen, tevens begeleiden we u in alle software gerelateerde topics.

OVER XSOLVEIT

XEROX WELCOME CENTER

XSOLVEIT HELPDESK

XEROX DRIVERS DOWNLOAD

Stel uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.