XsolveIT, Xerox Platinum Partner

Xerox printers, kopieertoestellen, multifunctionals

Met 5.000 klanten is XsolveIT de grootste Xerox Partner in België. Onze klanten maken meer dan 500 miljoen prints op bijna 10.000 printers, kopieertoestellen of multifunctionals. Wij voldoen aan de strenge eisen van Xerox en zijn bij kleine en grote bedrijven het aanspreekpunt als het gaat over printerskopieertoestellenmultifunctionals en scanners.

 

Managed Print Services laat uw printers optimaal werken

Bij Managed Print Services beheert een externe partner uw printerpark. XsolveIT zorgt voor een vlekkeloos beheer van uw printers zodat u zich op uw core business kan focussen. Wij kennen de printerwereld als geen ander zodat we u 100 % ontzorgen. Resultaat? U bespaart als kmo aanzienlijk op uw afdrukkosten en uw printers werken als de beste. Dankzij Managed Print Services heeft u toegang tot de XsolveIT Welkomdesk voor al uw vragen.

 

XsolveIT Welkomdesk in Sint-Niklaas

De XsolveIT Welkomdesk in Sint-Niklaas zorgt ervoor dat uw toner, printerpapier en andere verbruiksartikelen tijdig worden geleverd. Onze Welkomdesk geeft ook technische ondersteuning en begeleidt u in alle softwaregerelateerde topics. Alles onder één dak!

 

Vertrouw op onze dienst naverkoop

Onze dienst naverkoop zorgt ervoor dat uw toestel optimaal rendeert omdat het volledig is afgestemd op uw huidige en toekomstige behoeften. Wij zorgen voor een correcte levering, installatie, opleiding, ingebruikname en optimalisatie van uw dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk hier de Xerox printers, multifunctionals en scanners

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.