Welkom bij XsolveIT

de grootste Xerox Platinum Partner van België

XsolveIT bedient dagelijks 5000 klanten, die meer dan 500 miljoen prints maken over een park van bijna 10.000 printers, kopieertoestellen of multifunctionals.  Wij heten U alvast van harte Welkom.

De dienst naverkoop is wellicht de belangrijkste factor in het beslissingsproces naar nieuwe technologie.  Het feit dat uw investering optimaal rendeert, heeft in eerste instantie te maken met het feit dat deze volledig is afgestemd op uw huidige en toekomstige behoeften. In tweede instantie volgt dan het implementatie proces bestaande uit levering, installatie, opleiding, ingebruikname en optimalisatie van uw dagelijkse werkzaamheden.

Als klant van XsolveIT Managed Print Services heeft U de toegang tot de XsolveIT Welkom Desk, waar u terecht kan voor al uw vragen en uw wensen.

De XsolveIT Welkom Desk, werkend vanuit Sint-Niklaas, staat in voor de goede gang van zaken met betrekking tot de aanlevering van toner, opvolging van bestellingen van verbruiksartikelen en verzoeken tot technische ondersteuningen, tevens begeleiden we u in alle software gerelateerde topics, kortom alles onder één dak.

OVER XSOLVEIT

XSOLVEIT WELKOM DESK

XEROX CONTACT CENTER

XEROX DRIVERS DOWNLOAD

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.