Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

Xerox Facebook feed

Xerox

Xerox Corporation (NYSE: XRX) is an $11 billion technology leader that innovates the way the world communicates, connects and works. Our expertise is more important than ever as customers of all sizes look to improve productivity, maximize profitability and increase satisfaction. We do this for small and mid-size businesses, large enterprises, governments, graphic communications providers, and for our partners who serve them. We understand what’s at the heart of work – and all of the forms it can take. We embrace the increasingly complex world of paper and digital. Office and mobile. Personal and social. Every day across the globe – in more than 160 countries – our technology, software and people successfully navigate those intersections. We automate, personalize, package, analyze and secure information to keep our customers moving at an accelerated pace. For more information visit www.xerox.com.
Xerox
Xerox Project: SET THE PAGE FREE aan het vieren met 92nd Street Y.zaterdag, september 23rd, 2017 at 6:30am
The wildly talented Roxane Gay takes us inside Project: SET THE PAGE FREE. http://bit.ly/2xiQbGK
Xerox
Xerox
Xeroxzaterdag, september 23rd, 2017 at 1:10am
Your IT manager would love this printer. Here’s why. http://xerox.bz/2xsOIfz
Xerox
Xeroxvrijdag, september 22nd, 2017 at 7:30am
Check out the trends driving innovation in the print industry. http://xerox.bz/2xre8ub
Xerox
Xeroxvrijdag, september 22nd, 2017 at 1:30am
The rules of retail are changing. By Retail Minded http://xerox.bz/2xVjOxO
Xerox
Xerox heeft een notitie gepubliceerd.vrijdag, september 22nd, 2017 at 12:17am
Project: SET THE PAGE FREE – Joshua Ferris, Hedges & Balk

XsolveIT Facebook feed

XsolveIT

Wij zijn actief in Europa met een lokale verankering in Vlaanderen sinds de oprichting in 1986. XsolveIT is de grootste Xerox Partner in België, door de afgelopen jaren steeds te voldoen aan de strenge eisen van Xerox zijn wij het aanspreekpunt met betrekking tot printers, kopieerapparatuur, multifunctionals en scanners voor ondernemers zoals U. XsolveIT biedt U het beste van twee werelden, enerzijds de gedrevenheid van een lokale ondernemer en anderzijds de technologische expertise van een multinational. Door onze samenwerking met Xerox geniet U van een uitgebreide know how op het vlak van technologie en software die Uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Sinds de uitvinding van de xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox (NYSE:XRX) in samenwerking met partners zoals XsolveIT , bedrijven geholpen om hun werkzaamheden te vereenvoudigen. Vandaag is Xerox wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfsprocessen en documentbeheer en helpen wij organisaties van klein tot groot om efficiënter te werken en zo meer tijd te kunnen spenderen aan hun core business. Onze commerciële medewerkers denken met U mee en voorzien U van een goed onderbouwd advies. Onze technische dienst zorgt ervoor dat uw producten probleemloos werken. Klantentevredenheid staat hier centraal.
XsolveIT
XsolveITdonderdag, september 7th, 2017 at 2:41am
We zijn trots om voor het 4de jaar op rij gehonoreerd te worden als Platinum Partner van Xerox België/Luxemburg, bedankt aan het XsolveIT team, onze partners en onze klanten.
XsolveIT
XsolveIT heeft een link gedeeld.zondag, september 3rd, 2017 at 11:00pm
XsolveIT
XsolveIT heeft een link gedeeld.vrijdag, september 1st, 2017 at 9:00pm
XsolveIT
XsolveIT heeft een link gedeeld.vrijdag, september 1st, 2017 at 12:00am
XsolveIT
XsolveITvrijdag, augustus 11th, 2017 at 1:07am
Vers van de pers - uw werkplek assistent - Xerox ConnectKey is het eco systeem dat deze sterren doet schitteren - maak een afspraak en test de Versalink familie vandaag.
XsolveIT
Xerox® VersaLink C500 Series & C600 Series Color Printer/MFP
Learn more: https://www.xerox.com/en-us/connectkey/versalink-business-printers The Xerox® VersaLink® C500/C600 Color Printer and Xerox® VersaLink® C505/C605 ...
youtube.com
Nieuws
Xerox & Brother Dominic - Together They Set the Page Free
Ontdek de laatste Xerox nieuwtjes. Volg Xerox ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de printwereld.
Read more
Nieuws
Xerox: Innovating the Way the World Communicates, Connects and Works
Ontdek de laatste Xerox nieuwtjes. Volg Xerox ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de printwereld.
Read more
Nieuws
XsolveIT groeit verder door overname van OffiTech
Ontdek de laatste Xerox nieuwtjes. Volg Xerox ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de printwereld.
Read more
Stel uw vraag