Nooit meer zonder toner…traceer en volg.

Toner is empty

Uw printer stopt en geeft de melding “toner is empty”. Binnen het Managed Print Services aanbod van XsolveIT, waarbij ontzorgen voorop staat, heeft u ondertussen automatisch een nieuwe “toner cartridge” ontvangen in de voorafgaande 10 dagen. Door middel van een intelligente communicatie wordt het verbruik dagelijks gemeten en wordt er een nieuwe “toner cartridge” automatisch voor uw gereserveerd en verstuurd in functie van uw verbruik. Eenvoudig vervangen is de boodschap. De lege “toner cartridge” in de verpakking stoppen en deponeren in de Xerox Ecobox, die op afroep door onze diensten wordt opgehaald. Klaar.

Uitzonderlijke volumes

De automatische aanlevering van toner is gebaseerd op een constant verbruik gemeten over een rollende periode van 3 maanden.

Wat als ik een forse volume toename verwacht ? Een vaste piek gedurende het jaar ? Op dit ogenblik spreken we over uitzonderlijke volumes en kan er altijd extra verbruiksmateriaal worden bijbesteld.

Indien u geniet van een managed print services overeenkomst met XsolveIT dan belt u eenvoudig naar ons algemeen nummer of u stuurt een mail of u plaatst zelf uw bestelling via het managed print services portaal (via uw persoonlijke login) met vermelding van de aantallen die u voorziet voor elke type toestel.

Via bijgevoegde link kan u voortaan uw bestelling uur per uur opvolgen.

Voer het ordernummer, het serienummer en of postcode in om de huidige orderstatus te verkrijgen. Eenvoudig.

Opvolgen.

De melding “toner is empty” verschijnt ruimschoots op voorhand op het scherm van uw printer. In normale omstandigheden krijgt u de eerste melding op het moment dat uw printer nog makkelijk 30 dagen verder kan printen. Dit geldt als eerste signaal om u er attent op te maken dat de toner cartridge weldra zal moeten vervangen worden.

Vanaf het moment van de melding heeft u de mogelijkheid om na te gaan of er reeds een automatisch order voor uw werd gelanceerd. Via deze link heeft u tevens de mogelijkheid om het volledige orderproces te volgen. Mocht blijken dat er volgens uw verbruik niet voldoende zou worden opgestuurd kan u dit steeds via bovenstaande procedure aanpassen. Nooit meer zonder toner.

100% veilig, 100% controle, 100% ontzorgen! 

Graag meer info over XsolveIT Managed Print Services ? 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.