XsolveIT steunt Sjarabang vzw

De dagen worden kouder en donker. Daarom dit streepje licht in de vorm van hartverwarmend nieuws:

Sjarabang is een inclusief creatief atelier waar mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking warm onthaald worden. Zowel actief als passief bevorderen ze kunstzinnige en culturele participatie voor deze groepen. Kunst werkt verbindend, schept ruimte voor ontmoetingen en werkt een open samenleving in de hand.

Elke dag opnieuw vervult Sjarabang een brugfunctie voor mensen door een aangepast, drempelverlagend aanbod te voorzien, waarin kwetsbare groepen met verschillende achtergronden zichzelf én elkaar kunnen vinden.

Om deze nobele doelstellingen te kunnen waarmaken, zijn solide samenwerkingen noodzakelijk. Met gepaste trotst delen we jullie mee dat XsolveIT de handen in elkaar sloeg met Rotary Club Mechelen om de dagelijkse werking van Sjarabang te ondersteunen.
Op 16 november 2021 stellen XsolveIT en Rotary Club Mechelen een Xeox multifunctional ter beschikking van Sjarabang, zodat ze kunnen scannen, printen en kopiëren.  Hiermee helpen we Sjarabang om de administratieve taken te vereenvoudigen en om kwalitatief hoogstaande afdrukken te maken ter ondersteuning van de kunstzinnige projecten.

We zijn vereerd deel te mogen uitmaken van dit initiatief. Bedankt Rotary Club Mechelen voor dit fijne samenspel, bedankt Sjarabang voor jullie onbaatzuchtige inzet en de verrassend knappe kunst.

Link naar krantenartikel GVA 19/11/2021