Notarieel Congres Antwerpen 2019

XsolveIT is partner van het NCA 2019

Ontdek slimme archivering op maat van uw notariskantoor!

Op 19 en 20 september 2019 vindt in de Waagnatie in Antwerpen het tweejaarlijkse Notarieel Congres plaats. Het congres wordt een uniek ‘congrestival’ voor alle notarissen en notariële medewerk(st)ers. Tijdens het congrestival staan vooraanstaande sprekers stil bij de notaris als mens én de verschillende uitdagingen die een snel veranderende maatschappij en digitale werkomstandigheden betekenen.

XsolveIT, partner van het notariaat

XsolveIT is trotse partner van dit congres. Met onze aanwezigheid benadrukken we graag de meerwaarde die we notariskantoren bieden. Zo heeft XsolveIT een schat aan performante archiverings- en printoplossingen op maat van het hedendaagse notariaat. Met een druk op de knop kunt u uw documenten naar een emailadres of netwerklocatie sturen en/of binnen een bedrijfsapplicatie bewaren. Met OCR-tekstherkenning worden uw scans opgeslagen als een doorzoekbare PDF/A. Daarnaast is het mogelijk om een document bijvoorbeeld als Microsoft Word-, Excel- of OpenOffice-bestand op te slaan.

De open standaarden achter onze oplossingen zorgen voor een naadloze integratie in uw huidige kantoorsystemen zoals Super Medewerker, NotaPulse en ActaLibra. We zorgen ervoor dat uw documenten op de juiste plaats terechtkomen en automatisch in uw applicaties worden opgenomen. Tevens stellen we u in staat om afbeeldingen, individuele  stempels en nummering toe te voegen aan de documenten, die automatisch wordt geconverteerd van A3 naar A4, in de juiste volgorde.

Eenvoudig documenten archiveren en informatie terugvinden

Dankzij de volledige integratie met de Xerox VersaLink / AltaLink is digitaal archiveren nog nooit zo eenvoudig geweest. U kiest op het scherm van uw Xerox-toestel de juiste scan template, beantwoordt enkele vragen over het document (klant ID, relatie, huwelijksakte, aankoop woning, schenking etc.) of laat die informatie automatisch uit uw document halen door middel van barcodes of vooraf bepaalde zones die automatisch uitgelezen worden.

Hoe vindt u bestanden terug op uw computer?

Omdat we de documenten als doorzoekbare bestanden opslaan, kunt u heel eenvoudig Acrobat Reader, Windows Desktop Search of een andere zoekmachine op uw computer gebruiken om uw bestanden terug te vinden. U kunt zoeken op metadata, bijvoorbeeld de vragen die u tijdens het scanproces heeft beantwoord, of waarden uit barcodes of zones. Aangezien het document volledig doorzoekbaar is gemaakt, is het mogelijk te zoeken op de inhoud van het document: op type akte, klantnaam, adres, kadaster, prijs … De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: uw archief zal geen geheimen meer hebben voor u!

Lees meer over onze oplossingen voor archivering

Bekijk de getuigenis van Notariaat De Wulf, Verbist & Van Poucke: