Covid-19 – Mondmasker met een hart

#ThinkPink zorgt voor de mondmaskers van XsolveIT

De steden en de gemeentes zijn met volle macht bezig om te zorgen voor de verdeling van de mondmaskers waarop elke burger recht heeft.  XsolveIT heeft in samenwerking met Think Pink het initiatief genomen om zelf mondmaskers te maken of beter te laten maken.

Think Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. De organisatie heeft vier centrale doelstellingen : Informeren – Sensibiliseren – Financieren van wetenschappelijk onderzoek – Financieren van zorg- en nazorgprojecten

Twee of zelfs meer vliegen in één klap

Uw en onze gezondheid primeert, alle stappen die we daar samen kunnen nemen, zorgen ervoor dat we terug veilig aan het werk kunnen.

De afgelopen weken lanceerden we reeds een aantal richtlijnen omtrent het reinigen / ontsmetten van uw kantoortoestellen. (lees meer).

Kort daarna lanceerden we de XsolveIT Alco Spray 500ml ter reiniging en ontsmetting van uw toestellen en de XsolveIT Stylus pen om het fysiek contact met het toestel tot een minimum te herleiden.

Vandaag in samenwerking met Think Pink stellen we de XsolveIT mondmaskers voor, die u en uw gasten veilig doen bewegen op kantoor en ver daarbuiten.

Tot slot beschermen we onszelf en onze naasten maar tegelijkertijd dragen we een klein steentje bij tot de dagelijkse werking van Think Pink. Mocht u zelf ook interesse hebben in gepersonaliseerde Think Pink mondmasker, kan je hier terecht. In naam van Think Pink danken wij u alvast.

Nu beschikbaar : XsolveIT Mondmaskers

Technische info

  • 3 verschillende lagen met filter (in het masker verwerkt of bijgeleverd en zelf toe te voegen)
  • tot 50 keer wasbaar met zeep of in je wasmachine op 60 °C
  • richtlijnen mee voor de maten: M voor vrouwen en L voor mannen

Belangrijke tip : je moet je masker na elk gebruik wassen.

Interesse in onze XsolveIT Mondmaskers, raadpleeg uw contactpersoon of laat hier uw bericht na 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.