Covid-19 – Desinfectie Alco Spray 500ml

Desinfecteer uw printer en uw kopieerapparaat

Omwille van de bescherming van de publieke gezondheid door het toedoen van SARS-CoV-2 virus en de COVID-19 besmetting, heeft XsolveIT samen met Xerox enkele richtlijnen opgesteld hoe klanten op de meest effectieve manier hun Xerox printers en multifunctionals kunnen reinigen / ontsmetten om een gezonde werkomgeving te garanderen. (lees meer)

Nu beschikbaar : XsolveIT Alco spray 500 ml

XsolveIT stelt in samenwerking met Veidec de “Alco Spray 500ml” voor, goedgekeurd door de technische dienst van Xerox voor de reiniging van de toestellen.
Het dagelijks gebruik van deze desinfectie spray voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen, die zich kunnen vastzetten op de aanraakschermen en andere oppervlakken van het toestel.

Schudden voor gebruik, afstand houden van ongeveer 30cm – schoonvegen met katoenen doek of laten opdrogen. Test altijd voor gebruik op geschiktheid op een klein onopvallende plek.

De Alco Spray 500ml is leverbaar per dozen van 12 stuks @ 15 euro per spray (totaal van 180 euro exclusief BTW). De levering is inbegrepen voor alle locaties in België.

Plaats hier je bestelling en wij zorgen voor de rest