Covid-19 – Touchscreen zonder fysiek contact

Geen fysiek contact met de XsolveIT Stylus pen

Omwille van de bescherming van de publieke gezondheid door het toedoen van SARS-CoV-2 virus en de COVID-19 besmetting, heeft XsolveIT samen met Xerox enkele richtlijnen opgesteld hoe klanten op de meest effectieve manier hun Xerox printers en multifunctionals kunnen reinigen / ontsmetten om een gezonde werkomgeving te garanderen. (lees meer).

Eerder lanceerden we reeds de XsolveIT Alco Spray 500ml ter reiniging en ontsmetting van uw toestellen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat we het fysiek contact met het toestel tot een minimum kunnen herleiden. Het aanraakscherm (touchscreen) geeft toegang tot de mogelijkheden van het toestel  – een job oproepen / functionaliteiten als dubbelzijdig printen, nietjes toevoegen / aantal kopies / etc.  Tot op vandaag lag die bediening aan het tipje van uw vinger.  Vanaf nu kan u met de XsolveIT Stylus pen uw favoriete jobs afdrukken.

Nu beschikbaar : XsolveIT Stylus pen

Wat is een stylus pen?  Een stylus pen of touchscreen pen is een pen bedoeld voor gebruik op een touchscreen. Bij de meeste stylus pennen fungeert de ene kant als een normale balpen, met de andere kant kunt u aantekeningen maken op het scherm van uw telefoon, tablet of touchscreen van uw printer / uw kopieerapparaat.

Nauwkeurig werken met stylus pen

Het prettige van zo’n stylus pen is dat u er nauwkeurig mee kunt werken; veel nauwkeuriger dan wanneer u het touchscreen met uw vingers bedient. Een bijkomend voordeel is dat er geen vingervlekken op uw touchscreen ontstaan omdat je met behulp van de stylus pen het scherm dus niet hoeft aan te raken met je vingers.

Een veilige en nette werkplek.

Interesse in onze XsolveIT Stylus pen, raadpleeg uw contactpersoon of laat hier uw bericht na 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.