XsolveIT neemt Smartify over van Uptime Group onderdeel van Cronos

Uptime Group, een onderdeel van de Cronos Groep, vindt een nieuwe printpartner. Smartify wordt onderdeel van XsolveIT

Op vlak van printpark is ondernemend Vlaanderen gebaat bij een gedifferentieerde aanpak. Met de overname van Smartify door gekende speler XsolveIT uit Sint-Niklaas, maken zij werk van een printoplossing op maat voor elke werkplek.

Managed Print Services

Onder Uptime Group vinden we een breed scala aan IT-gerelateerde bedrijven, die gespecialiseerd zijn in het leveren van infrastructuur oplossingen, managed services en cloud. Zo ook Smartify, een geavanceerde specialist binnen de printwereld. Het deskundig, duurzaam en weldoordacht optimaliseren van ieder printerpark is hun keurmerk. Onder de overkoepelende vleugels van Uptime, die alle infrastructuur en hardware voor Cronos verdeelt, beheerde Smartify de poot van de managed print services. “Met de overname door XsolveIT breiden beide bedrijven hun dienstverlening op een vernuftige, klantgerichte manier aanzienlijk uit.” Rita Verreydt, CEO van Uptime Group

Uitbreiding naar multibrand services

Patrick Van Baelen van XsolveIT, licht de overname toe: “Smartify is een multibrand services verdeler op de Belgische markt. Naast Xerox verdelen ze printeroplossingen van HP, Konica Minolta en Lexmark. De afgelopen jaren hebben ze hun handelsmerk gemaakt van een op maat aanpak voor hun klanten gecombineerd met een eigen service afdeling, die instaat voor het dagelijks onderhoud van het machinepark.  Deze missie sluit mooi aan op die van XsolveIT, terwijl we gelijktijdig ons aanbod verder verruimen.”

 

Complete service voor iedere printomgeving

“XsolveIT bedient dagelijks meer dan 4000 klanten en staat gekend als managed print services partner, gestoeld op de technologie en knowhow van Xerox. Onze services reiken veel verder dan enkel printen, we ontzorgen onze klanten op het vlak van digitalisatie, workflow en printing.  . Zo bieden we onze klanten één centraal aanspreekpunt, onze XsolveIT welkomdesk gevestigd in Sint-Niklaas. Door geavanceerde add-ons verheffen we de kantoorprinter als het ware tot een intelligente extra werkkracht, waarbij de mogelijkheden eindeloos blijven aangroeien.” gaat Patrick Van Baelen verder.

Continuïteit op alle vlakken

“Door de overname van Smartify breiden we onze managed print services nu ook uit naar een breder scala in hardware en software, een compleet multibrand services aanbod.

De integratie van alle Smartify medewerkers binnen XsolveIT was voor ons een absolute prioriteit bij de overname. Op die manier verzekeren we de continuïteit voor onze klanten en verhogen we hun tevredenheid .

Zodoende is er voor iedere partij winst: een breder spectrum in dienstverlening en producten en een mooie toekomst voor het bedrijf en zijn medewerkers.” onderstreept Frank Flebus.

Heel fijn om met zo’n goed nieuws het nieuwe jaar te beginnen ! We staan in ieder geval klaar om met onze 50 medewerkers ook dit jaar opnieuw de verwachte groei te realiseren samen met onze klanten.

Meer weten over XsolveIT

Patrick.Vanbaelen@xsolveit.be

www.smartify.be

Meer weten over Uptime Group:

CEO: Rita Verreydt

Rita.Verreydt@uptimegroup.be

www.uptimegroup.be

03 450 67 00

Meer info over Managed Print Services.