xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey

Xerox blijft marktleider in Managed Print Services 2021

Xerox behoudt de leidersplaats in een zeer concurrentiële printermarkt, als het aankomt op het leveren van toegevoegde waarde en innovatie voor haar klanten via Intelligent Workplace Services.   Dit werd opnieuw bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoekscentrum, in haar meest recente rapport, Managed Print Services Landscape 2021 – a vendor analysis of the global MPS market.

Volgens het rapport, “Xerox retains its leadership position in Quocirca’s assessment of the global MPS market. It excels in its broad and comprehensive service portfolio which is supported by a mature global service delivery platform.”

De enorme investeringen van de afgelopen jaren in cloud computing, digitalisatie, en workflow solutions om tegemoet te komen aan de behoeften van de hybride werkomgeving en onze kmo klanten, spelen een cruciale rol in het behoud van ons leiderschap.

It has heavily invested in the delivering of a robust cloud services infrastructure which has enabled it to provide a secure and agile platform for supporting the printing and document collaboration needs of the hybrid worker. Of particular note are Xerox’s broader digitisation capabilities, combined with its enterprise-class managed IT services capabilities, both of which place Xerox in a strong position to meet the unique needs of SMB customers who will increasingly be looking for solutions that extend beyond print to support business needs in the new normal.” volgens het rapport.

Meer info over Managed Print Services.