Covid-19 – Handsfree printmanagement

Printmanagement : handsfree

We proberen met zijn allen zo weinig mogelijk dingen aan te raken, in deze tijden van Covid-19, om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Bij de heropening van veel kantoren zijn er duidelijke richtlijnen medegedeeld en grondig aanpassingen doorgevoerd om aan zoveel mogelijk risico domeinen een antwoord te bieden.

De werkplek staat hier centraal, kunnen we ervoor zorgen dat onze medewerkers in alle rust en vrijheid hun activiteiten terug kunnen oppikken zonder het gevaar te lopen van besmetting.

Enerzijds kunnen we een aantal richtlijnen volgen met betrekking tot het reinigen en desinfecteren van onze werkplek inclusief onze printers en kopieerapparaten.

Anderzijds hebben we ook de mogelijkheid om op basis van technologie, in casu print management software, de fysieke interactie zo laag mogelijk te houden.

Bij het gebruik van een print management oplossing zoals Xerox Workplace Cloud / Suite of Papercut heeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn printjobs te ontvangen zonder daarvoor het toestel te moeten aanraken – handsfree dus.  Van zodra de gebruiker zich kenbaar maakt aan de printer / het kopieerapparaat door middel van zijn/haar badge – telefoon (scanning van QR code of gebruik van NFC) worden volgens de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften binnen de printarchitectuur van de klant, alle documenten gedrukt die deze gebruiker heeft doorgestuurd.

Een beveiligde omgeving, 100% secure, 100% accounting, 100% handsfree

Graag meer weten over “Handsfree” Print Management ?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.