xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey, managed print services, managed print services van het jaar, xerox

Xerox Managed Print Services Partner van het jaar

XsolveIT is tijdens de jaarlijkse Xerox Belgium/Luxembourg award ceremonie uitgeroepen als Beste Xerox Managed Print Service Partner van 2017.  Deze bekroning is het gevolg van een toegewijd team en een duidelijk aanpak van de printstrategie bij de XsolveIT klanten, waar ontzorging en beheer van het printerpark centraal staan.

Wil u ook meer weten wat Managed Print Services voor uw bedrijf kan betekenen, vraag dan snel uw persoonlijke print studie aan op xpps@xsolveit.be