Xerox ConnectKey technologie

Mobiliteit - Veiligheid - Personalisatie - Gebruiksvriendelijkheid - Managed Print Services

 • Een aanraakscherm met een intuïtieve interface

Een tabletachtige aanraakschermervaring die op uw bedrijfsbehoeften is afgestemd.

Veeg, tik, scrol en knijp gemakkelijk in opdrachtgerichte apps. De productfamilies AltaLink® en VersaLink® bieden ware tabletachtige functionaliteit waarmee u opdrachten kunt configureren door te scrollen, net zoals op een tablet! Het intuïtieve ontwerp is gebruiksvriendelijk, zodat u met minder klikken een opdracht kunt voltooien en minder tijd bij de printer doorbrengt.

Het gebruikersscherm is app-gebaseerd en opdrachtspecifiek, zodat u het aan uw bedrijfsvoorkeuren kunt aanpassen door de meestgebruikte apps vooraan in het midden te zetten. En dankzij “wizards” is de installatie snel en gemakkelijk — zelfs voor atechnische gebruikers — zodat u geen IT-medewerker hoeft te bellen (en erop hoeft te wachten).

 • Mobiel- en cloud-gereed

Iedereen kan vanaf zijn mobiele apparaat documenten printen, scannen en delen

Dankzij Xerox® ConnectKey® technologie wordt een mobiel apparaat een werkhub weg van de werkplek. Beheer werk vanaf elk apparaat, of dat nu een laptop, tablet of smartphone is. Download, deel, print, scan, distribueer en vertaal zelfs documenten onderweg door gewoon op een app te tikken.

Gebruik de optionele Wi-Fi functie van de ConnectKey technologie en de cloudservice van uw organisatie om iedereen’s mobiele apparaat met ConnectKey MFP‘s te verbinden — met native mobiliteit, waaronder AirPrint, Mopria, Google Cloud Print en de Xerox® Print Service-plugin voor Android. Bovendien zijn DropBox, Google Drive en OneDrive vooraf geïnstalleerd op VersaLink® printers en downloadbaar in de Xerox App Gallery op AltaLink® MFP‘s.

 • State-of-the-art printer- en databeveiliging

Overtreft industrienormen voor beveiligingsfuncties en -technologieën

Beveiliging is een topprioriteit voor ons en we weten dat voor uw bedrijf hetzelfde geldt. Daarom maakt elke Xerox® machine met ConnectKey® technologie gebruik van onze holistische vierdelige benadering die uitgebreide, allesomvattende beveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden.

Inbreukbeveiliging

Een uitgebreide verzameling functies voorkomt kwaadwillige aanvallen, proliferatie van malware en onbevoegde toegang tot de printer. Of dit nu via verzonden data of rechtstreeks bij de MFP gebeurt, alle toegangspunten worden beveiligd.

Machinebeveiliging

Ingebouwde beveiligingen houden wijzigingen in de systeemsoftware bij en laten u weten wanneer deze plaatsvinden.* Opgeslagen informatie wordt beveiligd met de hoogste versleutelingsniveaus, terwijl verwerkte data die niet meer nodig is wordt gewist met opschoningsalgoritmen die zijn goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van defensie.

Databeveiliging

Functies voorkomen bedoelde of onbedoelde verzending van kritieke data naar onbevoegde partijen. Documenten worden pas vrijgegeven zodra de juiste gebruiker bij de machine staat en gescande informatie wordt beschermd tegen onbevoegde gebruikers.

Externe partnerschappen

Via partnerschappen met industrieleidende experts zoals McAfee®* biedt ConnectKey technologie een extra beveiligingslaag. MFP‘s worden zelfs in de meest veilige omgevingen vertrouwd en gecontroleerd. (*Alleen AltaLink machines).

 • Xerox®App Gallery kan worden afgestemd op veranderende behoeften

De meest flexibele productiviteitsfuncties en -apps in de industrie

Uw bedrijfsbehoeften veranderen voortdurend. Daarom biedt ConnectKey een voortdurend veranderende galerie van Xerox Apps Gallery — waaronder apps van externe ontwikkelaars — zodat u tools kunt toevoegen, verwijderen of vervangen in uw eigen aangepaste app-galerie.

Verbind mobiele medewerkers gemakkelijk met Xerox® machines met ConnectKey®technologie. Gebruik de Xerox® App Gallery om nieuwe apps te downloaden: scan en transformeer papieren documenten naar de gewenste indeling met CapturePoint, vertaal documenten via een MFP, PC of smart device met Easy Translator, en deel patiëntinformatie veilig met de app voor de gezondheidszorg. ConnectKey technologie helpt te stroomlijnen hoe uw bedrijf met kritieke informatie omgaat — inhouse of in de cloud.

 • Managed Print Services

Naadloze integratie met MPS-printoplossingen (Managed Print Services)

Bedrijven gebruiken Managed Print Services om informatie effectiever te beheren. Met een Xerox® machine met ConnectKey® technologie als de hub van uw documentomgeving kunt u bedrijfsprocessen automatiseren, machines optimaliseren en van afstand beheren en uw helpdesk helpen met ingebouwde tools.

Wat uw MPS-printoplossing ook is, ConnectKey technologie integreert er naadloos mee voor ongekende documentbeheercontrole en ongeëvenaarde werkplekefficiëntie.

Easy Translation Services

Xerox® Easy Translator Service is een allesomvattende reeks vertaaldiensten in de cloud, ideaal voor middelgrote bedrijven die documenten moeten laten vertalen. Kies uit een Express of een Professionele vertaling.

Belangrijkste functies

 • Direct machinevertalingen vanaf een MFP, telefoon of pc
 • Vertaal en lokaliseer gemakkelijk meer dan 35 talen, waaronder Frans, Duits, Litouws, Japans en Hmong Daw
 • Uitvoer mogelijk in meer dan 20 bestandsformaten, waaronder papier, JPG, MS Office, en PDF
 • OCR (Optical Character Recognition) van wereldklasse
 • Voor het ultieme in kwaliteit en snelheid zijn er professionele vertalingen beschikbaar

Stel uw vraag
close slider
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.