PaperCut Mobility Printing: follow-me printen in de cloud

PaperCutis een ‘follow me’ printoplossing die tot nu enkel on-premise (op eigen bedrijfsserver) beschikbaar was. Met PaperCut identificeert de gebruiker zich eerst bij de printer vooraleer het afdrukken start. Onder de naam PaperCut Mobility bestaat deze printoplossing nu ook in de cloud.  

Dankzij XsolveIT – de Platinum PaperCut verdeler, heeft u dus meer flexibiliteit en controle over uw afdruktaken en heeft u een middel tegen onnodige papierverspilling. De software bewaakt, stuurt, quoteert en verrekent het gebruik van uw printers.   

Print Security: veilig printen bij de printer van uw keuze

Liggen er vaak prints met gevoelige informatie op uw printer? Of geraakt er wel eens een printje kwijt. Dankzij PaperCut is het gedaan met gevoelige documenten die in de printerlade blijven liggen. Heeft u meerdere printers op meerdere locaties? Geen probleem. Gebruikers kunnen op elke Xerox printer of multifunctional terecht voor persoonlijk printen en scannen dankzij PaperCut.  

PaperCut: printen vanaf eender welk device

PaperCut was tot nu enkel op de eigen server beschikbaar. PaperCutMobility Print is een app die compatibel is met Chromebook, Android, IOS én Windows. Gebruikers kunnen dus nu ook gemakkelijk op een veilige manier printen vanaf eender welk device en op eender welk moment. 

Inzicht in het print- en kopieergedrag

PaperCut Mobility wordt wereldwijd in vele bedrijven, scholen en organisaties gebruikt, net omwille van het gemak en veiligheid. U krijgt online inzicht in het print- en kopieergedrag van uw medewerkers. Via het dashboard kunt u  zien wie er wat aan het printen is, wanneer en op welke printer. Met andere woorden, PaperCut helpt bij het besparen op uw printkosten. 

 

Wat zijn de troeven van PaperCut Mobility? 

Printen in de cloud, dat betekent printen waar u bent, of het nu op kantoor, thuis of in een coworking ruimte is. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met updates. Bijkomende voordelen: 

  • Analyse en rapportage van wie, wat, waar, wanneer print. 
  • Veilig printen door authenticatie of via een ID/badge om printopdracht vrij te geven. 
  • Eenvoudige set-up voor gebruikers.
     

Meer weten over PaperCut Mobility en follow-me printen? Neem contact met deXsolveIT Welkom Desk