Offitech, overname, XsolveIT, Antwerpen, xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey, xerox workcentre

XsolveIT groeit verder door overname van OffiTech

Antwerpen

XsolveIT groeit verder door overname van de aktiviteiten van OffiTech.

Op 5 april, nam XsolveIT – Xerox Platinum Partner, uw vertrouwde Xerox-concessie, OffiTech over. Met deze overname worden we veruit de grootste Xerox partner in de Belux.. En dat is goed nieuws voor u.

 

Voortaan in Antwerpen en Sint-Niklaas.

Met een ervaring van meer dan 30 jaar, adviseren wij u graag in het beheer van uw professionele documentenstroom, gaande van printen en kopiëren over scanning tot volwaardig document management. Dagelijks bedienen we een park van meer dan 7000 machines die jaarlijkse meer dan 500 miljoen prints maken. Dit moet je elke dag opnieuw verdienen en kan enkel gerealiseerd worden door trouw te blijven aan je bedrijfswaarden:

MENSEN
een passie voor ondernemen
De gedrevenheid en het enthousiasme van onze mensen maken het verschil vandaag.  Een directe lijn, een persoonlijke noot gecombineerd met commerciële feeling en technologische knowhow, om u bij te staan in deze snel veranderende omgeving vol uitdagingen en opportuniteiten.
TECHNOLOGIE
beter én goedkoper
Vandaag moet technologie u helpen om de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Als marktleider begrijpen we als geen ander dat het beheer van uw afdrukken beter én goedkoper moet. Het advies en de begeleiding zijn cruciaal in het opzetten van de oplossing.  Dit doen we het liefst in een “managed print services” omgeving zodat u zich kan concentreren op uw core business.
KLANTENTEVREDENHEID
een lange termijn relatie
In het verlengde van onze passie voor ondernemen streven we naar medewerkerstevredenheid, die gecombineerd met de juiste technologische keuze alleen maar kan resulteren in algemene klantentevredenheid.  Daar is het ons bij XsolveIT om te doen : tevreden medewerkers die zorgen voor een lange termijn relatie met onze klanten.

Als bedrijfsleiders zijn we trots op de verder groei van ons bedrijf en zijn we overtuigd dat deze overname ons in staat stelt om onze klanten nog beter en persoonlijker op te volgen.

Frank Flebus, afgevaardigd bestuurder

Patrick Van Baelen, afgevaardigd bestuurder

+30
JAAR ERVARING
+4000
KLANTEN
40
MEDEWERKERS
+500
MILJOEN MANAGED PRINTS