Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

XMPie

Printen van variabele gegevens (VDP), web-to-print, geïntegreerde cross-media-publicatie en andere op marketing gerichte services die gebruikmaken van relevante, gepersonaliseerde communicatie en op respons gebaseerde campagneoptimalisatie, domineren de agenda’s van marketingprofessionals en hun serviceproviders.
Het kan zijn dat u reeds geabsorbeerd wordt door deze overvloed aan geïndividualiseerde communicatie. Of het kan zijn dat u de snelste en meest succesvolle strategieën evalueert voor het betreden van deze nieuwe en enorm grote hoeveelheid kansen. Waar u zich ook bevindt, XMPie is uw vertrouwde en bewezen oplossing.
XMPie’s unieke, modulaire en schaalbare productlijn stelt u in staat om de wereld van VDP te betreden met een gemakkelijk te leren desktopproduct, dat gebruikmaakt van het Adobe® Creative Suite®-platform, om te voldoen aan de één-op-één printvereisten van vandaag de dag. Wanneer u zich in cross-media-campagnes met een hoge waarde wilt verplaatsen, en online winkels en marketingportals voor het aansturen op gepersonaliseerde communicatie, voorziet XMPie in een volledig bereik aan uitbreidbare serveroplossingen.

Stel uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.