XMPie

Printen van variabele gegevens (VDP), web-to-print, geïntegreerde cross-media-publicatie en andere op marketing gerichte services die gebruikmaken van relevante, gepersonaliseerde communicatie en op respons gebaseerde campagneoptimalisatie, domineren de agenda’s van marketingprofessionals en hun serviceproviders.
Het kan zijn dat u reeds geabsorbeerd wordt door deze overvloed aan geïndividualiseerde communicatie. Of het kan zijn dat u de snelste en meest succesvolle strategieën evalueert voor het betreden van deze nieuwe en enorm grote hoeveelheid kansen. Waar u zich ook bevindt, XMPie is uw vertrouwde en bewezen oplossing.
XMPie’s unieke, modulaire en schaalbare productlijn stelt u in staat om de wereld van VDP te betreden met een gemakkelijk te leren desktopproduct, dat gebruikmaakt van het Adobe® Creative Suite®-platform, om te voldoen aan de één-op-één printvereisten van vandaag de dag. Wanneer u zich in cross-media-campagnes met een hoge waarde wilt verplaatsen, en online winkels en marketingportals voor het aansturen op gepersonaliseerde communicatie, voorziet XMPie in een volledig bereik aan uitbreidbare serveroplossingen.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.