Xerox printers en kopiers voor de uitvaartsector

Onze printer- en kopieeroplossingen voor uw sector

In de uitvaartsector is er behoefte aan een efficient drukproces, het rouwdrukwerk dient snel, accuraat en aan een hoge kwaliteitsnorm te worden uitgevoerd.

Tevens zijn video-oplossingen onontbeerlijk tijdens de rouwdiensten.

De oplossingen van XsolveIT zijn op maat van elk type begrafenisondernemer, klein of groot.

Een grafische dienstverlening is cruciaal voor de uitvaartsector

Na het overleg met de familie en dierbaren wordt een plan opgesteld om de rouwplechtigheid tot in de perfectie uit te voeren.

Een belangrijk onderdeel is het drukwerk dat enerzijds de kennisgeving, de rouwbrief anderzijds de deelname aan de plechtigheid, het rouwprentje.

  • Printen, scannen en kopiëren van rouwdrukwerk

  • Automatische aanlevering van verbruiksproducten om onverwachte volumes te kunnen produceren

  • Managed print services, a-tot-z administratie om facturatie per dienst mogelijk te maken

  • Beschikbaarheid van speciale papiersoorten voor hoogstaand drukwerk

  • Speciale afwerkingsmogelijkheden zoals veredeling (goud/zilver) speciale afwerking van formaten

  • Alles via een huurformule, korte of lange termijn

  • XsolveIT Welkom Desk altijd bereikbaar – 7/7 – 24/24 via Fleet Management Portaal

Wij helpen graag gedurende het volledige proces

Verzorgen van rouwdrukwerk

XSolveIT is geen leverancier, maar een partner die u ontzorgt, net zoals u de familie en dierbaren ontzorgt.  Van zodra het intake-gesprek heeft plaatsgevonden, zijn alle gegevens en wensen verzameld en kan de voorbereiding starten.  De scan en print apparatuur van Xerox zorgt met behulp van een opmaakprogramma dat het rouwdrukwerk kan worden opgemaakt en voorgelegd als goed voor druk.  Het rouwdrukwerk wordt afgewerkt door een apparaat dat voldoet aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit van het type papier als kwaliteit van afwerking.

De automatische aanlevering van toners zorgt samen met een technische ondersteuning via telefoon of ter plaatse dat de printer steeds beschikbaar is.

Funalux, de beheerssoftware voor een begrafenisondernemer

Funalux, de beheersoftware voor de uitvaartsector

De software digitaliseert en vereenvoudigt jouw intakegesprek met als resultaat een tijdswinst tot 1,5 uur per uitvaartdossier. Funalux is ontwikkeld met als doel het administratieve proces van een uitvaart efficiënt te beheren en het maken van rouwdrukwerk en online rouwaankondigingen te vereenvoudigen.

Funalux helpt de begrafenisondernemer op drie belangrijke domeinen.

In de eerste plaats digitaliseren we het intakegesprek met een efficiënte verwerking van het uitvaartdossier als gevolg. In tweede instantie zorgt Funalux voor een centraal beheer van de nodige informatie met een gebruiksvriendelijk overzicht. Als laatste zal Funalux op basis van de ingevoerde gegevens zorgen voor de automatische creatie van administratieve documenten en eenvoudig rouwdrukwerk.

Video en foto collage tijdens de uitvaartplechtigheid

Een video of foto collage is niet meer weg te denken tijdens een uitvaartplechtigheid.  Het verzamelen van mooie herinneringen van de overledene helpt de familie en dierbaren het verlies mee te verwerken.  XsolveIT zorgt voor de volledige beeldinfrastructuur, inclusief schermen en  eventueel camera’s. Maak kennis met onze Meeting Room Solutions.

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem contact op met XsolveIT Welkom Desk

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.