Xerox printers en kopiers voor aannemers en bouwbedrijven

Onze printer- en kopieeroplossingen voor uw sector

Ook in ‘de bouw’ is er behoefte aan een snelle toegang tot documenten, printers op het terrein die het ‘altijd doen’ en video-oplossingen zodat werfinformatie ‘live’ kan gedeeld worden. De oplossingen van XsolveIT zijn op maat gemetseld van de bouwsector.

Vlot printen is cruciaal onderdeel voor elk bouwbedrijf

In de bouwsector is een vlot beheer van informatie van groot belang. Zowel op kantoor als in de werfkeet. Betrouwbare printers en dito service zijn een conditio sine qua non.

  • Printen, scannen en kopiëren in een werfkeet

  • Vlotte levering en configuratie van printers en kopieertoestellen

  • Managed print services, a-tot-z administratie en aangepaste facturatie

  • Ophalen van printers in werfketen, reinigen en klaarzetten voor de volgende werf

  • Automatische aanlevering van alle verbruiksproducten

  • Alles via een huurformule, korte of lange termijn

  • XsolveIT Welkom Desk altijd bereikbaar – 7/7 – 24/24 via Fleet Management Portaal

Kies de oplossing die werkt voor uw bedrijf

Printen en kopiëren op kantoor

XSolveIT is geen leverancier, maar een partner die u ontzorgt, net zoals u uw klanten in de bouw ontzorgt. Veel projectleiders hebben kortstondige bezoeken aan werven, maar moeten wel beschikken over een volwaardige scan- & printinfrastructuur.  Van zodra de werfketen worden geplaatst zorgt XsolveIT voor de levering en de installatie van de printers, de kopieerapparaten en de plotters.  De automatische aanlevering van toners overal ten velde is een zorg minder voor de projectveranwoordelijke.  Op het hoofdkantoor zijn goed werkende printers en kopieertoestellen ook een must, voor alle administratieve, commerciele en technische afdelingen.

(Cloud) Printen in uw werfkeet

Niet op alle werflocaties beschikt men vanaf dag één over een solide en een veilige netwerkverbinding met het hoofdkantoor.  Via XsolveIT zet u een veilige print- en kopieerinfrastructuur op in uw werfke(e)t(en) op basis van de Xerox Cloud. Via een eenvoudige wifi of 4G  maakt u een veilige connectie met de Xerox Cloud en kan u aldus printen op uw locale printer zonder printinfrastructuur, alles via Xerox Workplace Cloud.   Tevens staat de XsolveIT Welkom Desk tijdens de kantooruren ter beschikking voor alle vragen of technische interventies.

Videocommunicatie tussen bouwlocaties

Via videomeetings kunt u snel updaten, overleggen en informatie delen. XsolveIT zorgt voor de volledige beeldinfrastructuur, inclusief schermen en camera’s. Maak kennis met onze Meeting Room Solutions.

Deze bouwondernemingen vertrouwen op XsolveIT

Paul Franken

Groep Van Roey

Het centraal en eenduidig beheer van de printers/kopiers was voor ons cruciaal, zowel op de werven als onze kantoren.  De samenwerking met XsolveIT ontzorgt ons, zowel op (IT) technisch vlak maar ook door de correcte commerciële opvolging. 

Björn Herrewijn

Bouwbedrijf Menbo

Dankzij onze samenwerking met XsolveIT kunnen wij ons focussen op onze klanten en onze projecten.  De support & opvolging via de eigen helpdesk is een enorm comfort voor onze medewerkers

 

Kurt Van Rysseghem

Eiffage

Eindelijk hebben we zicht op onze printkosten zowel op kantoor als op de werven.  Alle kosten worden nu netjes verdeeld over de lopende projecten.

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem contact op met XsolveIT Welkom Desk

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.