IDC MarketScape benoemt Xerox tot marktleider op het gebied van Managed Print Services

In de IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018-2019 Vendor Assessment is Xerox benoemd tot marktleider op het gebied van Managed Print Services (MPS).

In dit rapport bespreekt IDC MarketScape de strategische investeringen van Xerox in de ontwikkeling van Managed Print Services die geleverd kunnen worden door partners en zijn gericht op veiligheid, het beheer van de printinfrastructuur en het bieden van oplossingen die de kloof tussen fysiek en digitaal dichten.

“Dankzij de focus van Xerox op veiligheid en digitalisering onderscheidt het bedrijf zich van de concurrentie en heeft het inmiddels een solide aanbod van MPS-oplossingen en -diensten opgebouwd in de sector.”

Bron: IDC MarketScape on Contractual Print and Document Services

De afgelopen jaren is Xerox volgens IDC MarketScapes marktleider geweest op het gebied van Managed Print and Document Services (MPDS), workflowdiensten en printbeveiligingsdiensten en het bedrijf blijft het grootste aandeel houden van alle MPDS-inkomsten wereldwijd.

Xerox behoud haar leiderspositie ondanks de groeiende competitieve druk en snel evoluerende klantenbehoeften. Zo heeft het midden- en kleinbedrijf (MKB) de focus verlegd van een op kosten gebaseerd model naar end-to-end documentoplossingen met de hoogste beveiligingsniveaus.

Meer info over onze Managed Print Services.