XMPie Storeflow

Een alles-in-één web-to-print-oplossing met ingebouwde prepress-automatisering

StoreFlow is een geavanceerde web-to-print-oplossing die zowel sjabloongestuurde variabele documenten als statische, door de gebruiker aangeleverde Microsoft® Word-, PowerPoint- en Adobe® PDF-indelingen ondersteunt. Voor variabele documenten maakt StoreFlow gebruik van XMPie’s bewezen XLIM® documentindeling en compositie-engine met een gebruiksvriendelijke creatieve workflow, met behulp van Adobe® InDesign® en XMPie uCreate™ Print. StoreFlow automatiseert de opdrachtverwerving en implementeert efficiënte workflowprocessen zonder dat dit ten koste gaat van belangrijke functionaliteit, zodat bedrijven of huisdrukkerijen kosteneffectieve web-to-print-winkels kunnen opzetten en snel online brengen.

MEER MOGELIJKHEDEN, MEER CONTROLE
Met StoreFlow kunnen eindgebruikers hun eigen statische documenten eenvoudig uploaden en bestellen, of variabele documenten via een winkelcatalogus selecteren en bestellen. Ook kunnen klanten variabele en statische pagina’s binnen één document combineren, wat mogelijkheden biedt voor uiteenlopende producten, van flyers en brochures tot katernen en nog veel meer. Dankzij de mogelijkheid van gepersonaliseerde omslagen, dynamische tabbladen en andere maatwerkopties beschikt u over een ongeëvenaarde veelzijdigheid en toegevoegde waarde bij het produceren van klantorders.

BEPERK DE OVERHEAD EN VERLAAG DE KOSTEN VOOR ELKE DRUKWERKOPDRACHT
XMPie StoreFlow™ is een integrale state-of-the-art web-to-print-softwareoplossing voor het opzetten en beheren van online winkels en marketingportals. Dankzij ingebouwde prepress-automatisering brengt StoreFlow u de efficiëntie van een volledig geautomatiseerde, ‘touchless’ workflow.

GEMAAKT VOOR GROEI
Met het XMPie-erfgoed aan robuuste oplossingen en innovaties op het gebied van web-to-print, dynamisch publiceren en cross-media marketing zijn grafimediabedrijven, huisdrukkerijen en service bureau’s verzekerd van een kosteneffectief traject voor het opschalen van hun activiteiten naarmate hun bedrijf groeit.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.