Xerox Scan to PC Desktop

Optimaliseer uw Xerox-netwerkscanprocessen en PDF-werkstromen

Automatisch beelden ophalen

Bij implementatie van een netwerkscanoplossing op kantoor is er vaak één probleem: hoe kunnen organisaties ervoor zorgen dat beelden die met het netwerkapparaat zijn gescand, direct terecht komen op het bureaublad van de gebruikers, zodat deze meteen aan de slag kunnen met de beeldbestanden? Xerox en Nuance lossen dit probleem op met Image Retriever.

Met Image Retriever is het beeldophaalproces volledig geautomatiseerd, zodat elk beeld dat gebruikers met de MFP van Xerox scannen, al op het PaperPort-bureaublad staat als zij terugkomen op hun werkplek.

Gebruikers kunnen eenvoudig bepalen in welke map van het PaperPort-bureaublad de gescande beelden worden geplaatst. Met Image Retriever Professional kunnen ze zelfs rechtstreeks naar een netwerkmap of e-mailbericht scannen. In beide gevallen plaatst Image Retriever het gescande beeld automatisch op het PaperPort-bureaublad.

PDF-documenten samenstellen

Hoe kunnen gebruikers snel en simpel gescande beelden, PDF’s en Microsoft Office-bestanden samenvoegen? Bij veel netwerkscanoplossingen is het combineren van zowel gescande beelden als digitale documenten in één document een lastig proces. Het antwoord is scannen met een MFP van Xerox en Scan to PC Desktop Professional. Het samenvoegen van gescande en digitale documenten is net zo makkelijk als het stapelen van papier.

PaperPort Professional beschikt over een uniek bureaublad met daarop miniaturen van zowel afzonderlijke pagina’s als hele documenten. Gebruikers kunnen hele documenten naar een ander document slepen of afzonderlijke pagina’s kopiëren en in een ander PDF-document plakken. Ze kunnen snel hun eigen PDF-documenten samenstellen door gescande beeldbestanden te combineren met Microsoft Word-, Excel- en PowerPointbestanden.

PDF’s maken en bewerken

Scan to PC Desktop Professional zet al uw digitale documenten, formulieren, tekeningen en afbeeldingen om in standaard PDF-bestanden – snel, simpel en betaalbaar. Met PDF Converter Professional beschikken gebruikers over alle PDF-functies die nodig zijn op kantoor, zoals compatibiliteit met alle PDF-typen, bestandscompressie, wachtwoordbeveiliging, 128-bits codering, batchconversie, watermerken, bladwijzers, hyperlinks en meer. En met Scan to PC Desktop Professional kunnen gebruikers tekst nu direct in een PDF-bestand bewerken! Ze kunnen tekst of afbeeldingen toevoegen of verwijderen en zelfs de lay-out van het bestand wijzigen.

Documenten opnieuw gebruiken – van papier naar digitaal

Heeft u ooit voor de opgave gestaan «oude» papieren documenten te converteren naar nieuwe en verbeterde digitale documenten? Zonder scannen en OCR (optische tekenherkenning) is dit een tijdrovend en arbeidsintensief proces. Met de MFP van Xerox en Scan to PC Desktop Professional beschikt u over een professionele oplossing voor de conversie van papier naar volledig bewerkbare digitale documenten met compleet behoud van de paginalay-out en indeling.

Automatisch converteren naar een volledig doorzoekbaar PDF-bestand met tekst

Hoe maakt u uw kantoor of werkgroep efficiënter met netwerkscanners? Eén uitdaging is al het papier het kantoor uit te werken en in digitale archieven op te bergen. Voor digitale archivering van het dagelijkse werk worden bij voorkeur volledig doorzoekbare PDF-bestanden met tekst gebruikt. Doorzoekbare PDF’s, vaak PDF’s met beeld en tekst genoemd, zien er precies zo uit als het papieren document. Het is een PDF Imagebestand, maar dan met tekst die leesbaar is gemaakt voor op tekst gebaseerde zoekmachines. Met Xerox en de Scan to Desktop Professional-oplossing kunnen gebruikers vanuit hun bureaublad of via geautomatiseerde workflows al hun documenten digitaal archiveren als volledig doorzoekbare PDF’s met tekst.

Papieren formulieren digitaliseren

De zakelijke wereld maakt tegenwoordig veel gebruik van papieren formulieren. Stelt u zich eens de productiviteitstoename binnen uw organisatie voor als u uw belangrijkste zakelijke werkstromen zou kunnen migreren van papieren naar digitale formulieren. Zowel OmniPage Professional 15 als PDF Converter Professional 4 bevatten nu de Logical Forms Recognition-engine van Nuance. Hiermee kunnen gebruikers snel en nauwkeurig lege formulieren scannen en converteren naar elektronisch invulbare PDFformulieren die er precies zo uitzien als het origineel. Met Scan to PC Desktop Professional converteert u met één muisklik uw papieren formulieren naar een digitale formulierwerkstroom.

Beelden automatisch optimaliseren

Een organisatie die een scanoplossing voor het kantoor implementeert, moet zijn gebruikers ook in staat stellen snel en eenvoudig gescande beeldbestanden vanaf het bureaublad te optimaliseren en corrigeren. Met PaperPort Professional kunnen beelden die worden gescand met de MFP van Xerox, heel eenvoudig worden aangepast of verbeterd.

Dankzij de Scanner Enhancement Technology (SET) van PaperPort hoeven gebruikers scheve documenten nooit meer opnieuw te scannen. SET levert een krachtige verzameling correctie- en annotatiehulpmiddelen, waarmee ze scheve pagina’s kunnen rechtzetten, het contrast kunnen aanpassen, kleuren kunnen converteren en notities, markeerstiftmarkeringen en stempels kunnen toevoegen.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.