Xerox PrintSafe Software

Authenticatie binnen handbereik

Xerox PrintSafe Software zorgt voor beveiliging van geprinte data op uw multifunctionals, zowel van Xerox als van andere fabrikanten. Doordat de oplossing uitsluitend softwarematig is, vormt deze een betaalbare optie voor elke onderneming. Bespaar nog meer omdat geen extra hardware hoeft te worden aangeschaft en u bestaande authenticatie-lezers kunt upgraden of kaartlezers bij een leverancier naar eigen keuze kunt aanschaffen.

Belangrijkste kenmerken

  • Steeds beschikbaar. Maakt printen op elke printer, op elk gewenst moment mogelijk.
  • Bespaar tijd. Bespaar geld. Laat de gebruiker kiezen wat waar te printen, met de optie om documenten te wissen of wijzigen voordat deze daadwerkelijk worden geprint. Zo bespaart u omdat verouderde of onnodige documenten niet worden geprint. Tevens gaan de tonerkosten omlaag omdat geen onnodige prints meer worden gemaakt.
  • Dit is niet ingewikkeld. De oplossing is eenvoudig aan te leren en te gebruiken omdat deze gebruik maakt van technologie die de gebruiker reeds gewend is voor het printen van documenten.
  • Geïntegreerd. De oplossing biedt de ruimte om op verschillende machines te printen, merkonafhankelijk en ongeacht de locatie in het netwerk.
  • Naadloos te implementeren. Deze authenticatiesoftwareoplossing maakt gebruik van bestaande technologie, waardoor deze makkelijk te implementeren is. Ook is deze volledig compatibel met printworkflows, waardoor onderbrekingen in de dagelijkse printwerkzaamheden worden voorkomen.

Veilige, makkelijke en flexibele printworkflows

Dankzij flexibele workflows kan de gebruiker software op zijn PC client voor direct printen of op een bestaande printserver zetten, die dan eenvoudig kan worden geconfigureerd voor Xerox® PrintSafe Software.

xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey
Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.