Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

Naverwerking

Met de reeks invoer- en afwerkingsopties die beschikbaar zijn voor uw Xerox productieapparatuur, kunt u de mogelijkheden toevoegen die het beste bij uw verschillende opdrachten passen en uw workflow verbeteren, zodat meer opdrachten worden uitgevoerd en het rendement op uw investeringen toeneemt.

GBC® AdvancedPunch™

Met de GBC AdvancedPunch kunt u professioneel uitziende ingebonden documenten in eigen huis maken door afdrukken, perforeren en sorteren te combineren in één enkele handige stap.

GBC® AdvancedPunch™ Pro

Met de GBC AdvancedPunch Pro heeft u een automatische perforatiemodule die inline kan worden geïntegreerd om de productie van rapporten, gidsen, prijslijsten en andere ingebonden boeken te stroomlijnen. De kwaliteit is gelijkwaardig aan traditionele perforatie, maar de module bespaart tijd en verhoogt de productiviteit door de arbeidsintensieve stappen van handmatige perforatie overbodig te maken.

GBC® FusionPunch II

Met de GBC Fusion Punch II heeft u een automatisch perforeersysteem in huis dat mikt op hoge volumes. Het combineert printen, perforeren en binden in één eenvoudige stap, dit voor verschillende papierformaten.

Plockmatic Pro50/35™ Booklet Maker

De Plockmatic Pro 50/35 Booklet Maker is de inline afwerkingsoptie die professionele gebruikers kiezen wanneer ze op de maximale snelheid van de gekoppelde productieprinter katernen van topkwaliteit nodig hebben, inclusief de optie om kleurenomslagen en kleurenpagina’s toe te voegen.

Watkiss PowerSquare™ 224 Booklet-Maker

De Watkiss PowerSquare 224 is een unieke en innovatieve Booklet Maker. Het produceert vierkant gevouwen boekjes tot 224 pagina’s, en stelt u in staat om te printen en publiceren wanneer u maar wil.
Interesse in onze afwerkingsopties?
Vraag meer informatie over onze producten.
Stel uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.