FreeFlow Variable Information Suite

Laat uw bedrijf groeien dankzij de kracht van personalisatie en realiseer maximale productiviteit.

In de huidige concurrerende zakenwereld wenden bedrijven zich tot gepersonaliseerde communicatie, waarbij iedere ontvanger een unieke boodschap krijgt, om de klantentrouw te vergroten en het klantenbestand uit te breiden. De productie van deze zware, zeer klantspecifieke opdrachten vereist krachtige tools die zonder nadelige effecten op uw productieschema complexe opdrachten kunnen verwerken.

Variabele opdrachten hoeven niet moeilijk te zijn. Als ze maar winst opleveren.
De productie van gepersonaliseerde documenten hoeft niet ingewikkeld, tijdrovend of kostbaar te zijn. Geen enkel platform voor gepersonaliseerd printen is zo ongelofelijk snel als de bekroonde Xerox® FreeFlow® Variable Information (VI) Suite. De tijd die u aan documentontwerp, bestandsvoorbereiding, compositie en uitvoer besteedt, wordt met deze suite aanzienlijk bekort. Of u nu kiest voor afdrukken op papier of elektronische bestanden, kleur of monochroom, losse vellen of rotatief, Xerox®-printers of andere merken, met Xerox® FreeFlow VI Suite wordt uw hele bedrijfsvoering productiever.

Of u nu:

  • honderden variabele pagina’s wilt afdrukken of honderdduizenden
  • afdrukken op papier wilt maken of PDF’s voor elektronische weergave, archivering en distributie
  • vanuit een SAP®-omgeving wilt printen
  • snel en gemakkelijk promotionele XMLopdrachten wilt creëren. Ervaring met programmeren niet vereist.

Er gaat geen tijd verloren met het versturen van enorme bestanden naar de printer en er zijn geen kostbare investeringen in speciale compositieservers nodig. U kunt volstaan met een eenvoudige, efficiënte manier om uw hoogwaardige kleine en grote gepersonaliseerde opdrachten te ontwerpen, samen te stellen en te produceren.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.