Xerox Freeflow Makeready

Geavanceerde prepress, sterk vereenvoudigd. Uw mogelijkheden, sterk vergroot.

Krachtige prepressmogelijkheden maken het u gemakkelijk. Xerox® FreeFlow® Makeready® is een krachtig prepressprogramma waarmee uw arbeidsintensieve bewerkingen kunnen worden gestroomlijnd en u korte metten maakt met complexe opdrachten.
Met gebruik van paginaprogrammering op basis van “what you see is what you get” (WYSIWYG), documentsamenstelling door middel van slepen en neerzetten en wijzigingen/bewerkingen die tot op het laatst kunnen worden doorgevoerd, kunt u met FreeFlow® Makeready® zelfs de meest complexe documenten gemakkelijk en op efficiënte wijze voorbereiden op digitaal afdrukken. En u kunt het resultaat voordat u nog maar één pagina hebt afgedrukt, eerst op uw beeldscherm bekijken.
FreeFlow® Makeready® stelt u in staat om elektronische en papieren documenten eenvoudig te combineren voor het creëren van een unieke bestands- en afdrukstroom. Het biedt u tevens flexibiliteit: het systeem is volledig geïntegreerd met Xerox® DocuMate®-scanners, maar u kunt ook rechtstreeks scannen vanaf uw Xerox®-productiepers of multifunctionele apparaat.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.