FreeFlow Digital Publisher

Met de automatisering van drukwerk en digitale productie opent u een wereld van nieuwe mogelijkheden voor uzelf en uw klanten.

Waar u ook gaat, waar u ook kijkt, overal ziet u mensen met een smartphone of een tablet – ook op het werk. Het gebruik van deze apparaten voor zakelijke doeleinden neemt exponentieel toe. Naar verwachting zullen er in 2018 meer dan één miljard privé smartphones en tablets van medewerkers op het werk worden gebruikt.*
Bedrijfsdoelstellingen, nieuwe zakelijke vereisten en de ontwikkeling in de behoeften van de klant zijn voor veel bedrijven aanleiding geweest om inhoud aan te passen, zodat ook elektronische versies zijn inbegrepen. De manier waarop mensen informatie gebruiken verandert ook – de ervaring van de gebruiker hangt sterk af van de vraag of de inhoud bekeken wordt in afgedrukte vorm of als digitaal document op mobiele apparatuur.
In het licht van deze krachtige trends op het gebied van gebruik moet u uzelf afvragen of u wel in een goede positie verkeert om aan de veranderende behoeften van uw klanten te voldoen. Beschikt u over de benodigde middelen om een rol van betekenis te kunnen blijven spelen in de markt?

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.