Xerox FreeFlow Core

Gestroomlijnd. Naadloos. Eenvoudig.

Workflow-software is nog nooit zo krachtig en zo eenvoudig geweest als nu. Deze browsergebaseerde oplossing automatiseert en integreert van begin tot eind op intelligente wijze de verwerking van printopdrachten, met een workflow waarbij weinig tot geen tussenkomst van de gebruiker nodig is, die makkelijk werkt, zich moeiteloos aanpast, snel schaalbaar is en consistente resultaten levert. Dit is Xerox® FreeFlow Core.

Stroomlijn uw afdrukproces om kosten te verlagen.

U kunt nu uw digitale drukwerkopdrachten automatiseren met een oplossing die uw hele bedrijfsvoering dag in dag uit productiever maakt. FreeFlow Core zorgt dat elke opdracht goed doorloopt voor een superefficiënte organisatie, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het intern verwerken van opdrachten en meer tijd overhoudt voor nieuwe zakelijke kansen.

Naadloze integratie met uw huidige (zelfs hybride) workflows.

FreeFlow Core laat zich eenvoudig integreren in uw huidige workflow en werkprocessen. Het een PDF-gebaseerde tool, waardoor opdrachten eenvoudig naar elke gewenste printer of bestemming kunnen worden geleid. Ongeacht hoe u op dit moment uw werk produceert, FreeFlow Core kan direct meedraaien en zal uw printafdeling in notime efficiënter en productiever maken.

Instellen en draaien maar, dankzij deze gebruiksvriendelijke oplossing.

FreeFlow Core is browsergebaseerd en omvat EasyStart-workflows om gebruikers te helpen bij het instellen en beheren van workflows. Een intuïtieve grafische gebruikersinterface verbergt de complexiteit van individuele bewerkingen en programmering en maakt maatwerk eenvoudig. Met de eenvoudige slepen-en-neerzetten-interface hoeft u geen gediplomeerd software engineer te zijn om workflows te creëren. Nu kan iedereen makkelijk uw binnenkomende opdrachten beheren en in een fractie van de gebruikelijke tijd afhandelen.

U kiest hoe de software wordt toegepast.

De FreeFlow Core oplossing heeft een on-premise versie. U installeert, configureert en draait de software vanaf uw eigen computerserver. Of laat Xerox de software voor u hosten via de nieuwe Xerox® FreeFlow Core cloud-versies. Wij installeren, hosten en beheren de software dan voor u. U hoeft slechts in te loggen om te starten met automatiseren.

Betaalbaar, ongeacht de omvang van de activiteit.

Automatisering is niet langer uitsluitend weggelegd voor de ‘grote jongens’. Of er bij uw organisatie 3 personen werken of 300, FreeFlow Core biedt u een zeer productieve workflowoplossing. Meerdere productconfiguraties en een attractieve prijsstelling betekenen dat automatisering nu ook binnen bereik van MKB-bedrijven komt. Ongeacht hoeveel machines u heeft, u hoeft niet extra te gaan betalen.

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.