Xerox printers, kopieerapparatuur en multifunctionals (mfp).

Fax

als onderdeel van Uw documentenstroom

Organisaties en bedrijven worden wereldwijd steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van belangrijke documenten. iXware voegt Scanning, Fax en/of SMS-functionaliteit toe aan uw bekende emailomgeving of workflow. Met iXware kunt u al uw bericht-stromen centraliseren, digitaliseren en archiveren. Zo creëert u transparantie, een snelle reactietijd en gebruiksgemak.

iXware is uniek: echte standaard software die eenvoudig te installeren, te gebruiken, te integreren en te beheren is. Het is volledig modulair en schaalbaar, en kan altijd eenvoudig worden uitgebreid met functionaliteit en capaciteit, zonder dat eerdere investeringen in het product verloren gaan. iXware groeit mee met uw eisen, wensen en organisatie.

iXware biedt u de volledige vrijheid om uw bedrijfsprocessen goed te ondersteunen, om (papieren) documenten onderdeel van uw digitale workflow te maken. Maak van uw Xerox MFP de toegang naar uw digitale workflow en maak hem echt multifunctioneel met de volledige kracht en functionaliteit van iXware.

Gerelateerde documenten

managed print services, fax, printen, kantoor, bedrijf, workflow, document management, print solutions, digital print solution, document management software, print services
Algemene brochure
Algemene brochure
Xerox Online Fax Service
Xerox Online Fax Service
iXware Scanning
integratie met DocuShare
iXware Scanning integratie met DocuShare
Casestudy Intron
Casestudy Intron
iXware Scanning
iXware Scanning
Casestudy Coumans
Casestudy Coumans
iXware Scanning
integratie met SharePoint
iXware Scanning integratie met SharePoint
Stel uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.