Device Management

waarom is het belangrijk je printers goed te beheren ?

Zelfs wanneer je maar één printer hebt, is het belangrijk het kopieertoestel goed te beheren, als een goede huisvader. Iedereen beseft inmiddels dat het belangrijk is een pc steeds up-to-date te houden om veiligheidsredenen en om gebruik te kunnen maken van de extra mogelijkheden die de laatste versies van het besturingssysteem en software bieden. Voor een printer geldt precies hetzelfde!

Upgrade je firmware

Ook een printer is een intelligent toestel dat kan bijleren. In de eerste plaats gaat het over firmware. Die moet je regelmatig upgraden. Nieuwe firmware kan je printer meer mogelijkheden geven, maakt het toestel performanter of haalt er een aantal bugs uit.

Je kan dit beheer (centreware web) in eigen handen nemen. We kunnen je hiervoor de juiste tools aanbieden waarmee je vlot aan de slag kan. Wil je het beheer liever niet in eigen handen? Dan kan je rekenen op de persoonlijke service van XsolveIT.

De Welkom Desk, de unieke helpdesk van XsolveIT

Bij XsolveIT hebben we voor onze klanten een eigen helpdesk uitgebouwd met gespecialiseerde medewerkers die je persoonlijk verder helpen. Het is onze ‘Welkom Desk’, een warme naam omdat we willen dat je je welkom voelt. Afdrukstoringen, scanproblemen, tekort aan toner, upgrades… noem maar op: via één telefoonnummer en één mailadres helpen we je persoonlijk verder. Op de support pagina vind je bovendien heel wat extra informatie en demonstratievideo’s om meer uit je Xerox toestel te halen dan je misschien voor mogelijk hield.

Snel weer printen, kopiëren en scannen

De Welkom Desk zoekt steeds naar de snelste en beste oplossing. Zo is het soms mogelijk om storingen vanop afstand op te lossen via de telefoon of door het scherm over te nemen. In dat geval is je probleem in enkele minuten opgelost en hoef je geen halve dag op een technicus te wachten.  Een ander alternatief is de installatie van de Support Assistant app op je kopieertoestel, een app die je in staat stelt om een verbruiksartikelen via je kopieertoestel te bestellen. Je printerpark is dus snel weer up and running, met een minimum aan downtime.

WELKOM DESK

SUPPORT ASSISTANT

CENTREWARE WEB

Stel uw vraag
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.