xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey

Xerox versmelt met Fuji Xerox

xsolveit, xerox, printer, kantoorprinters, printtechnologie, multifunctionele printers, drukpersen, industriële printers, bedrijfsprinters, managed print services, mps, verbruiksartikelen, xerox connectkey

Op 31 januari jongstleden heeft Xerox een heel spannende aankondiging gedaan, die de toekomst van het bedrijf verder zal verstevigen. Xerox zal met Fuji Xerox versmelten, om zo de wereldwijde leider te worden in innovatieve printtechnologie en werkplekoplossingen.

De combinatie van Xerox en Fuji Xerox zal een bedrijf worden dat de industrie zal leiden, met een wereldwijd bereik en een aantrekkelijk product en dienstenaanbod voor haar klanten.